Her kan du kommentere din køreplan

Dette ikke er en høring af udkast til nye køreplaner. Det er en mulighed for løbende at komme med bemærkninger og ønsker til en køreplan, som vi kan medtage i planlægningen, næste gang køreplanen skal revideres.

Har du fx ønsker til ændringer i ruten, ændrede afgangstider eller andre stoppesteder, kan du skrive det her. Under formularen kan du læse mere om processen omkring udarbejdelse af nye køreplaner.

Vi læser og vurderer alle kommentarer, men du modtager ikke et personlig svar på dine input.

Hvis du gerne vil i kontakt med os vedrørende glemte sager, forsinkelser eller andet, så skriv til os via vores kontaktformularer

Alle felter markeret med * skal udfyldes.

Se hvordan dine personoplysninger behandles i Midttrafiks privatlivspolitik

Køreplanprocessen

Hvert år reviderer Midttrafik køreplaner. Vi starter planlægningen af nye køreplaner hvert år i juli. I perioden frem til ca. december udarbejder vi udkast til nye køreplaner. Det sker på baggrund af ønsker og behov fra kommuner/region, busselskaber og chauffører samt den viden vi har om kundernes ønsker og behov.

Det er ikke alle køreplaner, der revideres hvert år, men ruter med større ændringer vil altid være i høring i januar måned.

Høringen er det sidste element i køreplanprocessen, hvor kunder har mulighed for at se ændringer og komme med bemærkninger, inden kommuner og region træffer den endelige beslutninger om nye køreplaner.