Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Alle dage 7.00 - 19.00)

Skriv til os eller chat med os

Periodekort

Rejser du med Midttrafik næsten hver dag, er periodekort en god løsning.

Periodekortet er et personligt kort, der gælder til rejser mellem en fra-zone, en til-zone og evt. en via-zone.

Periodekortet er gyldigt til rejser på alle direkte ruter med bus, letbane og tog (tog inden for samme takstområde) mellem valgte fra- og til-zone. Der må stiges om i de zoner, som de direkte ruter kører gennem.

Er der en via-zone på dit kort, må du rejse på alle direkte ruter mellem fra- og via-zone og mellem via- og til-zone (men ikke mellem fra- og til-zone).

Periodekortet består af et etui, et personligt stamkort med foto og et værdiindlæg, der viser, at kortet er gyldigt. Kortet må kun bruges af den person, det er udstedt til.

Du kan selv vælge, hvor længe periodekortet skal være gyldigt, dog mindst i 30 dage og højest 365 dage.

Hvor køber du periodekort?
Periodekort kan købes i Midttrafik app, online og på udvalgte salgssteder

Når du køber et periodekort på et salgssted, skal du medbringe legitimation og et vellignende pasfoto. Se de gældende regler for godkendelse af pasfoto

Vær opmærksom på, at der sker ændringer omkring brugen af pap-periodekort fra 18. marts 2018. Ændringen sker i forbindelse med at trafikselskaberne i Jylland og på Fyn forenkler priser og billetter til kollektiv transport. Du kan fortsat købe dit periodekort i Midttrafik app. Midttrafiks bestyrelse forventes at vedtage indførelse af rejsekort pendlerkort og nye betingelser for pap-periodekortet i januar 2018. (Opdateret 15. december 2017). 

headline here

Fornyelse af periodekort

Periodekort kan fornyes i Midttrafik app, online og på udvalgte salgssteder

Ved online fornyelse, skal du også have købt dit oprindelige periodekort online.

Hvis stamkortet eller værdiindlægget ikke tydeligt kan læses, skal det udskiftes. Det samme gælder, hvis fotoet på stamkortet ikke er vellignende.

headline here

Mistet periodekort

Du kan bestille et erstatningskort, hvis du har mistet dit periodekort. Erstatningskortet koster 50 kr. og kan bestilles på udvalgte salgssteder 

headline here

Køb af tillægsbillet

Skal du rejse længere end dit periodekort gælder, kan du købe en tillægsbillet hos chaufføren eller i Midttrafik app  

I bybusserne i Aarhus kan du købe den i billetautomaten i bussen.

headline here

Rabat til pensionister

Personer på 65 år og derover samt modtagere af social pension kan købe klippekort i Midttrafik app og periodekort til særlige pensionistpriser. Der er også en særlig rabat på rejsekort.

Periodekort til pensionister kan købes på et salgssted eller i Midttrafik app. 

Du skal altid kunne fremvise dokumentation for din alder, fx kørekort, id-kort eller lignende, hvis du har købt billet eller kort til særlig pensionistpris.

Hvis du har en anden form for pension m.v. og er berettiget til at købe billet til pensionistpris, skal du kunne fremvise et specielt legitimationskort som dokumentation.

Hvis du har en gyldig pensionsmeddelelse, kan du medbringe den på DSB- og Arriva-stationer og få udleveret et gratis legitimationskort. Husk at medbringe et vellignende foto. Legitimationskortet gælder for et år ad gangen, og det skal medbringes på rejsen.