Flextrafik nyhedsbrev

18. august 2020

Regeringens udmelding lørdag 15. august

På trods af regeringens udmelding i lørdags om krav om mundbind i al kollektiv transport, gældende fra 22. august, gælder Præhospitalet Region Midts beslutning om krav om mundbind i al Flextrafik fortsat.

I løbet af uge 34 sender vi yderligere informationer til dig om, hvordan du skal forholde dig vedr. kravet fra regeringen, som træder i kraft 22. august.

Hold dig orienteret på midttrafik.dk

Hold dig orienteret om ændringer på sygehusene, COVID-19 samt mundbind og få seneste nyt på midttrafik.dk

Extranet for Flextrafik: Coronavirus-infoside

Udviklingen går hurtigt for tiden, og der kan dagligt ske ændringer, som påvirker din kørsel. Midttrafik har derfor samlet alle vigtige informationer for leverandører og chauffører på Midttrafiks Extranet:

Øverst på siden finder du tre links, hvor du kan læse mere om:
1. Ændringer på sygehuse (indeholder bl.a. oplysninger om hvilke indgange, der er lukkede).
2. Liste over udleveringsposter (udlevering af mundbind og håndsprit i kommuner og på sygehuse).
3. En FAQ med ofte stillede spørgsmål (vigtige svar på spørgsmål om fx mundbind)

Er der spørgsmål i FAQ’en som du tænker ikke er besvaret eller har du oplysninger som kunne være relevante for andre, så send os en mail på planet@midttrafik.dk, så får vi det tilføjet.

Kontantbetaling tilbage i bilerne

Fra den 17. august er det igen muligt for kunderne at betale kontant i din bil efter, at forbrugerombudsmanden har pålagt trafikselskaberne at genindføre kontantbetaling. 

Midttrafik opfordrer fortsat kunderne til ikke at benytte kontantbetaling, og henviser til online-bestilling med kortbetaling. Hvis kunden alligevel anvender kontanter, opfordrer vi til, at kunden har lige penge med.

Selvom der er indført et generelt krav om brug af mundbind i al Flextrafik, så vær stadig opmærksom på, at:

• God håndhygiejne: Afsprit hænder før og efter betalingen
• Undgå fysisk kontakt med kunden – bed kunden om at lægge kontanterne i en medbragt pose eller i en skål i vognen.

 

Udfordring lokalt i Hatting efter fjernelse af bro

I Hatting, på Hattingvej, Horsens Kommune, er der fjernet en bro over jernbanen, hvilket giver udfordringer med kørsel til/fra Hatting på bl.a. Flexbus rute 220.
Du skal forvente lidt længere køretid pga. omvejskørsel. Da vi ikke har mulighed for at korrigere køretiden på forhånd, skal du indberette det til vognafregningen på normal vis, hvis du bruger ekstra tid.