Flextrafik nyhedsbrev

Marts 2020, uge 12

Følg med på Extranet for Flextrafik

På www.midttrafik.dk under Extranet finder du Midttrafiks infoside om Coronavirus. Siden bliver opdateret løbende med sidste nyt, der har relevans for alle der kører Flextrafik.

Infoside om coronavirus

Tjek siden flere gange om dagen.

Kørslen fortsætter i denne Covid-19 tid

Flextrafik er en af de transportmæssige infrastrukturer, som ønskes opretholdt i vores samfund, så der er en mulighed for dem, der har brug at blive transporteret.
Midttrafik og de andre trafikselskaber i Danmark er meget bevidste om, at det betyder, at forholdene for chaufførerne skal være så sikre som muligt i forhold til at undgå smittespredning.

Midttrafik, Sydtrafik, FynBus og NT har besluttet, at alle bestilte rejser som udgangspunkt afvikles som solorejser fra og med den 18. marts, så der kun er én passager med hver bil. Det er fortsat muligt at medtage ledsager, hvis der er behov for det. For at undgå smittespredning, skal du altid pænt og høfligt opfordre kunder og ledsagere til at benytte bagsædet eller de bageste sæder. I nogle tilfælde kan det ikke lade sig gøre, på grund af kundens fysiske begrænsning, og så må kunden benytte forsædet.

Hvis det er nødvendigt med ekstra rengøring ud over det normale, for at undgå unødig smitterisiko, så skal det indmeldes til trafikstyringen, som så tillægger 5 min. i servicetid til turen.

Øvrige tidligere udmeldte retningslinjer, som i øvrigt er enslydende med de nationale sundhedsmyndigheders udmelding, gælder fortsat indtil andet bliver meldt ud.

Udlevering af håndsprit

Præhospitalet har hjulpet med at skaffe et parti håndsprit, så Midttrafik har mulighed for at udlevere en beholder til de vogne der er i drift.

Ring til Driftscentret på 70 11 22 10 – tast 1, inden du kører hertil, så vi kan sikre, at der en flaske til dig.

Du kan hente håndsprit i vores normale åbningstid (6.00 – 17.00 mandag – fredag) hos Midttrafik på Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg.

Når du ankommer til Midttrafik, skal du køre ind i gården og ned i bunden ved indgangen til højre, og ringe til driften. Så kommer der en medarbejder ud til dig.

Vi udleverer så længe lager haves.

Vagter ved sygehusindgange

Flere sygehuse har indsat vagter ved indgangene. Vagterne sikrer, at alle der kommer ind, har et reelt ærinde på sygehuset, og at alle spritter hænder af. 

Sørg altid for, at dit ID-/navneskilt er synligt, så vagterne kan se hvem du er, og at du kører for Flextrafik.