Høring af køreplaner 2020

På ruter hvor der er foretaget væsentlige ændringer, så som justeringer af afgangstider, ændrede ruteforløb, nedlagte afgange, nye afgange, vil disse køreplaner være i høring fra 8. til og med 22. januar 2020. Når høringsprocessen er overstået indsamler Midttrafik alle høringssvar og vurderer mulighederne for justeringer. Kommuner og Region modtager Midttrafiks sagsbehandling på de pågældende ruter og tager herefter den endelige beslutning om ændringerne.

Du kan under den enkelte rute finde en beskrivelse af ændringer og en høringskøreplan. Her kan du afgive dit høringssvar i formularen. Hvis 600 tegn ikke er nok, kan du i stedet sende en e-mail til hoering@midttrafik.dk eller som postbrev til Midttrafik, Søren Nymarksvej 3, 8270 Højbjerg. Mærk kuverten "Høring".  

Kan du ikke finde din rute i høringen – så er der ingen væsentlige ændringer på ruten og den er derfor ikke i høring. Det skal dog bemærkes, at der på enkelte af disse ruter kan være tale om indarbejdelse af nødvendige køretidsjusteringer af hensyn til opretholdelsen af en stabil drift, altså imødekomme eventuelle forsinkelser.

 

Høringskøreplaner

150: Herning - Vildbjerg - Ørnhøj

Om morgenen bliver der indsat en ekstra bus fra Vildbjerg mod Herning kl. 7.00. Ekstra bussen kører via Lillelundvej i Herning inden den kører til Herning Station.

Afgang fra Ørnhøj kl. 7.30 ændres til kl. 7.40. I Vildbjerg er der busskift for kunder, som skal videre mod Herning.

Herudover er der ændringer Vildbjerg-Timring-Møltrup, hvor busserne på tidspunkter med få kunder kun kører, hvis der er kunder i bussen ved afgang fra Vildbjerg Station, Nylandsvej og Lysgårdvej.

Der er også justeret køretider.

Høringskøreplan 2020 (PDF)