Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230
Hverdage 7.00 - 18.00
Weekend/helligdage 10.00 - 17.00

Skriv til os eller chat med os

Kollektiv Trafikplan Djursland

Midttrafik og kommunerne på Djursland har sammen udarbejdet et principforslag til en ny kollektiv trafikplan for områdets samlede kollektive trafik. Målet er at binde Djursland bedre sammen ved at omlægge busbetjeningen så den tilpasses letbanen samt styrke forbindelserne til hhv. Randers og Aarhus.

På denne side kan du finde links til selve trafikplanforslaget eller se nærmere på hvad trafikplanen betyder for dig. Læs trafikplanforslaget her.

Høringen af trafikplanens principper, dvs. de nye linjeføringer og betjeningsomfang, løber fra d. 3. Maj – 7. juni 2019. I efteråret 2019 afholdes der desuden en høring af de konkrete køreplaner. Trafikplanens omlægninger forventes at træde i kraft fra køreplanskiftet 2020. 

Betjening og fleksible tilbud
Med trafikplanen bringes alle Midttrafiks forskellige rejseprodukter i spil. De største byer samt hovedforbindelserne mellem Djursland og hhv. Aarhus og Randers vil fortsat betjenes med almindelig bus, mens borgere i mindre bysamfund i højere grad skal vænne sig til at benytte den fleksible betjening i form af Flexbus og Flextur. Læs mere om Flexbus og Flextur her.

Se omlægningerne og afgiv høringssvar
Du kan læse mere om dit nærområde her. Klik på dit nærområde herunder og afgiv høringssvar. 

 

Allingåbro og Ørsted

Auning

Ebeltoft

Glesborg

Grenaa

Hornslet

Knebel

Kolind

Mørke

Ryomgård

Rønde

Skørring/Lime

Thorsager

Tirstrup

Trustrup

Vivild

Voldby

Ørum

Ålsrode