Plustur, Flexbus, Flextur og Flextur Ung

Plustur

Alle - især beboere i landdistrikterne og i mindre byer med begrænset busbetjening - får mulighed for at bruge de regionale forbindelser gennem tilbuddet om Plustur.

Plustur kan du bruge, når der er for langt til bussen eller toget. Plustur kører dig fra din adresse til stoppestedet - eller omvendt.

Hvis Plustur er en mulighed, bliver den tilbudt, når du søger din rejse på Rejseplanen Det er også på Rejseplanen, du kan bestille din Plustur. 

Prisen for en Plustur er 22 kr. pr. tur.

Læs mere om Plustur

Flexbus

Se kort introfilm om Flexbus her

I nogle byer indføres Flexbus. 

Flexbus er afgange i køreplanen, som kun kører, når du bestiller dem. Flexbusafgangene fremgår af køreplanen og på Rejseplanen

Turen skal bestilles senest en time før afgang og bestilles nemt via Rejseplanen. Prisen er den samme som en almindelig busbillet.

Du bliver kørt i taxa, liftbil eller personbil.

Læs mere om Flexbus

Flextur

Se kort introfilm om Flextur her

I Favrskov Kommune har du altid mulighed for at bestille en Flextur.

Alle kan bruge Flextur, og det giver dig muligheder for at rejse, når du har brug for det. Du skal dog huske at bestille din tur i forvejen.

Flextur har ikke en fast køreplan. Du bestiller selv turen fra og til den adresse, du ønsker. Fx fra svømmehallen, indkøbscentret eller vennerne.

Flextur kan bestilles i Flextrafik app, på midttrafik.flextrafik.dk eller på telefon 87 40 83 00 (tast 2). Turen skal bestilles senest en time før, du ønsker at blive hentet.

Du bliver kørt i taxa, liftbil eller personbil.

Læs mere om Flextur 

Flextur Ung

Flextur Ung er et gratis tilbud til dig, som har Ungdomskort

Flextur Ung har ikke en fast køreplan. Du bestiller selv turen fra og til den adresse, du ønsker. Fx til og fra vennerne, sport, biffen eller noget helt andet.

Turen skal bestilles senest en time før, du ønsker at blive hentet.

Flextur Ung er en forsøgsordning, der løber frem til januar 2022 i Favrskov Kommune. 

Læs mere om Flextur Ung