Flexbus, Flextur og Plustur

Flexbus

Flere busruter kommer til at køre som Flexbus. Det kan enten være udelukkende som Flexbus eller med enkelte afgange, der kører som Flexbus.

Flexbus er afgange i køreplanen, som kun kører, når du bestiller dem. Turen skal bestilles senest en time før afgang og bestilles nemt via rejseplanen.dk eller Rejseplanen app.

Du bliver kørt i taxa, liftbil eller personbil.

Læs mere om Flexbus

Flextur

I Norddjurs og Syddjurs Kommune har du altid mulighed for at benytte dig af Flextur. Flextur har ikke en fast køreplan. Du bestiller selv turen fra og til den adresse, du ønsker. Fx til og fra svømmehallen, indkøbscentret eller vennerne.

En Flextur kan bestilles i Flextrafik app, på midttrafik.flextrafik.dk eller på telefon 87 40 83 00 (tast 2). Turen skal bestilles senest en time før, du ønsker at blive hentet.

Du bliver kørt i taxa, liftbil eller personbil.

Læs mere om Flextur

Se priser på Flextur i Norddjurs Kommune

Se priser på Flextur i Syddjurs Kommune

Plustur

Bor du i Norddjurs Kommune, har du også mulighed for at benytte dig af Plustur. 

Plustur er dit bindeled, når der er for langt til bussen eller toget. Plustur kører dig fra din adresse til stoppestedet - eller omvendt.

Hvis Plustur er en mulighed, bliver den tilbudt, når du søger din rejse på rejseplanen.dk eller Rejseplanen app. Det er også på Rejseplanen, du kan bestille din Plustur.

Læs mere om Plustur