X Busser

X Busser er ekspresbusser, der kører på kryds og tværs af hele Jylland – og med ganske få stop. Derfor kan du i fred og ro læse en bog, tage en lur eller høre musik i dit helt eget tempo.

X Busser er ekstra komfortable* med gratis Wi-Fi og skærme med rejseinformation, så du kan læne dig tilbage og nyde turen. Du kan også sætte dig til rette ved et af bordene, hvor du kan arbejde eller lave lektier.

headline here
Priser og betaling

Priser

Du kan finde prisen på hele din rejse ved at søge på Rejseplanen eller vores prisberegner

Dankort

Du kan betale med betalingskort i de fleste X Busser. 

Rejsekort

Du kan bruge rejsekort i alle Midttrafiks X Busser.

headline here
Faciliteter

Gratis Wi-Fi

Der er gratis Wi-Fi i alle Midttrafiks busser. 

Infoskærme

Stort set alle busser er udstyret med skærme, der opdaterer dig med information om ankomsttider og muligheder for videre rejse på destinationen.

Toilet

Langt de fleste X Busser er udstyret med toilet.

Strømudtag

Du kan læne dig tilbage og lade både dig selv og dit udstyr op på turen. 

headline here
Handicappede

X Bus kan selvfølgelig også bruges af handicappede. Du kan tage din kørestol med, hvis der er plads i X Bussen. Det er gratis at tage kørestol med, og på langt de fleste busser er der lift eller rampe. Hvis du vil være helt sikker på din afgang, så kontakt busselskabet før du skal afsted. 

Buschaufføren betjener rampen for dig, men desværre kan du ikke regne med, at han/hun har mulighed for at hjælpe med at få kørestolen ind og ud ad bussen eller bagagerummet. 

Vær opmærksom på de særlige handicapordninger. Du kan spørge din bopælskommune om mulighederne for at blive visiteret til ordningen. 

*På enkelte afgange kan det være en almindelig regional bus, der kører turen.