Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230
Hverdage 7.00 - 18.00
Weekend/helligdage 10.00 - 17.00

Skriv til os eller chat med os

X Busser

X Busser er ekspresbusser, der kører på kryds og tværs af hele Jylland – og med ganske få stop. Derfor kan du i fred og ro læse en bog, tage en lur eller høre musik i dit helt eget tempo.

X Busser er ekstra komfortable* med gratis Wi-Fi og skærme med nyheder, så du kan læne dig tilbage i de bløde sæder med ekstra benplads og nyde turen. Du kan også sætte dig til rette ved et af bordene, hvor du kan arbejde eller lave lektier.

Priser og betaling

Priser
Du kan finde prisen på hele din rejse ved at søge på rejseplanen.dk eller prisberegneren 

Se priser på lufthavnsbusser

Dankort
Du kan betale med dankort i langt de fleste X Busser. 

Rejsekort
Du kan bruge rejsekort i alle Midttrafiks X Busser.

Faciliteter

Gratis Wi-Fi
Som i alle andre Midttrafik busser er der også gratis Wi-Fi i X Busserne. 

Infoskærme
Stort set alle busser er udstyret med skærme, der opdaterer dig med vejret, nyheder og information om ankomsttider og muligheder for videre rejse på destinationen.

Toilet
Langt de fleste X Busser er udstyret med toilet.

Strømudtag
Du kan læne dig tilbage og lade både dig selv og dit udstyr op på turen. Vores strømudtag er bekvemt placeret, så du fx kan oplade din mobil eller computeren. (Der er enkelte busser, som endnu ikke har strømudtag).

Handicappede

X Bus kan selvfølgelig også bruges af handicappede. Du kan tage din kørestol med, hvis der er plads i X Bussen. Det er gratis at tage kørestol med, og på langt de fleste busser er der lift eller rampe. Hvis du vil være helt sikker på din afgang, så kontakt busselskabet før du skal afsted. 

Buschaufføren betjener rampen for dig, men desværre kan du ikke regne med, at han/hun har mulighed for at hjælpe med at få kørestolen ind og ud ad bussen eller bagagerummet. 

Vær opmærksom på de særlige handicapordninger. Du kan spørge din bopælskommune om mulighederne for at blive visiteret til ordningen. 


*På enkelte ture kan du møde almindelige regionalbusser på en X Bus rute. Det gælder på ture med 914X, 928X og 953X.