Konkurrencer via www.leadfamly.com: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

Læs mere om dine rettigheder i den generelle privatlivspolitik: https://www.midttrafik.dk/kundeservice/privatlivspolitik/ Uddybning
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Vi bruger kun de oplysninger, som du selv giver os ved indtastning, når du deltager i en af Midttrafiks konkurrencer via www.leadfamly.com
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? Oplysningerne omfatter navn og e-mail.
Hvad bruger vi oplysningerne til? De indsamlede oplysninger bruger vi til at afvikle konkurrencen og til at kontakte dig, hvis du udtrækkes som vinder af en præmie.
Hvad er retsgrundlaget? Behandlingen af dine oplysninger sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved kontakte Midttrafik på midttrafik@midttrafik.dk. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, har du ikke længere mulighed for at deltage i konkurrencen.
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Midttrafik modtager dine oplysinger gennem vores it-leverandør, som dermed også er modtager af dine oplysninger.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Vi opbevarer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet. Dine oplysninger vil blive slettet senest 1 måned efter at konkurrencen er afviklet, og vinderen er udpeget og har modtaget sin præmie.

Læs mere om Midttrafiks formål med denne behandling, dine rettigheder som registreret og muligheden for at kontakte Midttrafiks DPO i vores generelle privatlivspolitik.