Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Se åbningstider under Kundeservice)

Skriv til os eller chat med os

Midttrafik app: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

.
.
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger?
Når du downloader Midttrafik app og køber rejsehjemmel afgiver du dine oplysninger til os, som vi behandler for at kunne administrere dig som kunde.
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig?
Når du anvender Midttrafik app til billetkøb, skal du oprette en konto, hvor du oplyser for- og efternavn, fødselsdato, mobilnummer og e-mail. I forbindelse med betaling kan der anvendes betalingskort eller MobilePay. Midttrafik app skal have adgang til følgende af telefonens funktionaliteter: placering, billeder, kamera og oplysninger om Wi-Fi-forbindelse. Adgang til placering sikrer, at du placeres ved det korrekte stoppested i forbindelse med køb af en billet – placeringsoplysninger tilknyttes udstedte billetter/pendlerkort og gemmes i logfiler til support, behandling af kontrolafgifter samt af regnskabsmæssige hensyn. Midttrafik app kan anvendes uden at give adgang til placering – brugeren skal herefter selv vælge et stoppested der anvendes til at sikre korrekt zonevalg. Adgang til billeder og kamera skal anvendes i forbindelse med upload af billede til pendlerkort. Her kan der enten bruges et billede fra din enhed, eller kameraet kan bruges til at tage et billede. Oplysninger om Wi-Fi-forbindelse sikrer, at app’en kan anvende en Wi-Fi-forbindelse, hvis en sådan er tilgængelig. Oplysninger om brug af appen, f.eks. hvilke sider der besøges, indsamles, sammen med IP-adressen, i logfiler
Hvad bruger vi oplysningerne til?
De indsamlede oplysninger behandles for at kunne sælge dig billetter, udstede kvitteringer, identificere dig i forbindelse med supportsager og opkræve betaling. Derudover behandles oplysninger (ikke personoplysninger) for at Midttrafik skal kunne yde den bedst mulige service, herunder: - Mapbox: Bruges til kortvisninger. - Fabric: Bruges til fejlrapportering, antal brugere og brug af apps. - Firebase: Til udsendelse af push beskeder. - Raygun: Fejlovervågning mellem backend og apps. - Rejseplanen: Bruges til rejseopslag.
Hvad er retsgrundlaget?
Databeskyttelsesforordningen art. 6.1.b om kontraktmæssigt forhold.
Er der andre modtagere af dine oplysninger?
Midttrafik videregiver som udgangspunkt ikke dine oplysninger. Dog vil dine oplysninger i forbindelse med betalinger i app’en blive videregivet til: MobilePay og Dibs.