Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Se åbningstider under Kundeservice)

Skriv til os eller chat med os

Dyr

Du kan medbringe små hunde, katte og andre dyr i alle busser og Letbanen uden betaling, hvis de er anbragt i en håndtaske eller lignende, og hvis de bliver i tasken under hele rejsen.

Bybusser
Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, må ikke medtages i bybusser.

Øvrige busser
Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, kan medtages i øvrige busser til børnepris. Hunde skal altid holdes i kort snor og må ikke genere de øvrige rejsende eller svine i bussen. Dyr må ikke sidde på sæderne. Chaufføren kan afvise at tage et dyr med, hvis chaufføren vurderer, at dyret kan genere de øvrige rejsende.

Letbanen
Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, kan medbringes til børnepris. Dette gælder ikke på strækningen Skolebakken - Universitetshospitalet i myldretiden (7.00 - 9.00 og 15.00 - 17.00 på hverdage). Hunde skal altid holdes i kort snor og må ikke genere de øvrige rejsende eller svine i Letbanen. Dyr må ikke sidde på sæderne. 

Førerhunde/servicehunde
Førerhunde, der er forsynet med skiltet "Manden med den hvide stok", må medtages gratis i alle busser. Dette gælder også servicehunde, som bærer ID-vest. Ejeren skal kunne vise særlig ID-kort.

Opdateret september 2017