Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Alle dage 7.00 - 19.00)

Skriv til os eller chat med os

En eventuel konflikt vil påvirke busserne

Midttrafiks busser, Letbanen og Lemvigbanen bliver ikke direkte ramt af en eventuel konflikt og vil køre efter de normale køreplaner. Men i tilfælde af konflikt indstilles togtrafikken, og mange togkunder må forventes at ville bruge busserne. De mange ekstra kunder giver risiko for forsinkelser og fyldte busser, der må køre forbi stoppesteder, uden at tage kunder med. Det vil særligt gøre sig gældende i myldretiden.

Ingen rejsegaranti under konflikt
Det forventede, større pres på busserne betyder desværre, at vi ikke kan garantere plads i bussen under en eventuel konflikt, og derfor kan du ikke bruge rejsegarantien under konflikten.

Flextrafik 
Flextur, Flexbus, teleerstat og individuel handicapkørsel vil forsætte uændret, da disse produkter håndteres af Midttrafik.

Midttrafik Kundecenter

Midttrafik Kundecenter kan IKKE informere om, hvor der opstår problemer med manglende plads i bussen. Brug i stedet vores trafikinfo, som opdateres løbende. 

Spørgsmål om togdrift skal stilles til DSB og Arriva

Yderligere information kommer her på midttrafik.dk, så snart vi ved, om der kommer en konflikt, og hvornår den træder i kraft. 

Se de landsdækkende konsekvenser af en eventuel konflikt