Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230
Hverdage 7.00 - 18.00
Weekend/helligdage 10.00 - 17.00

Skriv til os eller chat med os

Få dit periodekort på Midttrafik app

Siden Midttrafik app blev lanceret i maj 2016, er der løbende kommet nye billetter i app’en. Nu er turen kommet til periodekortet.

Du bestemmer selv, om du vil have dit periodekort i app’en – eller om du vil beholde dit nuværende pap-periodekort.

Periodekortet i app’en fungerer helt på samme måde som et pap-periodekort.

Læs mere om Midttrafik app

Om periodekort
Periodekort er et personligt buskort, der gælder til et bestemt antal zoner og dage. Periodekortet må kun bruges af den person, det er udstedt til, og det kan købes til mindst 30 dage og højest 365 dage. Hvis du altid rejser uden for myldretiden (hverdage kl. 7.00 – 8.30 og 15.00 – 17.00), kan du spare ca. 25 % ved at vælge et deltidsperiodekort.

Læs mere om periodekort

Midttrafik app
I Midttrafik app kan du i forvejen købe enkeltbilletter og klippekort til Midttrafiks busser og Lemvigbanen. Du kan også købe særlige billetter til attraktioner og arrangementer fx til Djurs Sommerland, Grøn Koncert og SmukFest.

Midttrafik app er gratis og kan hentes i App Store eller Google Play 

Hvis du allerede har app’en, skal du huske at opdatere den, for at du kan gøre brug af de nye muligheder.   

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, kan du kontakte Midttrafik Kundecenter på 70 210 230 alle dage kl. 7.00 – 19.00.  

Ny engelsk version af app’en
I dag er Midttrafik app også blevet lanceret i en engelsk version. Det betyder, at de mange turister, der besøger Region Midtjylland, nu kan hente app’en og bruge den, når de skal køre med Midttrafiks busser fx til attraktioner eller til og fra lufthavnen.