Midttrafik fik hjælp af borgmester og rådmand til uddeling af mundbind i Aarhus

Alle der rejser med kollektiv trafik i Aarhus Kommune skal bære mundbind. Det er et krav fra myndighederne som endnu et af en række tiltag for at inddæmme den stigning i antal smittede, der har vist sig i Aarhus den seneste tid. 

Rigtig mange har allerede taget kravet til sig og har haft mundbind på i busser og letbane. Samtidig har Midttrafik hele dagen haft folk rundt i Aarhus for at minde kunderne om den nye regel og dele mundbind ud til busturen. Kl. 15.00 deltog Borgmester Jacob Bundsgaard og Rådmand Bünyamin Simsek i uddelingen på Park Allé.

Også kontrollørerne har uddelt mundbind i busser og letbane i dag for at hjælpe de kunder, der ikke kendte de nye regler, eller ikke havde haft mulighed for at skaffe et.

Midttrafik fortsætter med at dele mundbind ud på centrale steder i Aarhus resten af ugen, primært i myldretiden. Uddelingen af mundbindene skal hjælpe kunderne med at tage det nye krav til sig. I morgen, tirsdag den 11. august, træder kravet om mundbind formelt i kraft, og kunder uden mundbind kan risikere at blive afvist i bussen.

Her kan du læse de nye Covid-19-rejseregler, som gælder for mundbind i Aarhus kommune

Pas på dig og andre, når du rejser med bus og letbane.