Nu er der Plustur i Lemvig Kommune

Når der er for langt til bussen eller Lemvigbanen, så kører Plustur dig fra din adresse til stoppestedet - eller omvendt.

Med Plustur kan du bruge den kollektive trafik, også selvom du bor et sted, hvor der er langt til eller ikke altid kører busser og tog. Plustur vil altid koble dig på den nærmeste kollektive trafik. Derfor vil du aldrig få tilbudt en Plustur, til at køre dig hele vejen på din rejse. Plustur tilbydes kun på Rejseplanen og kan kun bestilles på rejseplanen.dk

Plustur kører lige nu som et forsøg i Lemvig Kommune.

Hvordan bestiller du en Plustur?
Du bliver kun tilbudt en Plustur, hvis du søger en rejse fra adresse til adresse på rejseplanen.dk

Hvis Plustur er en mulighed i forbindelse med rejsen, vil den fremgå som en del af den fremsøgte rejse, og du kan herefter bestille den på bestillingsportalen. Du skal være opmærksom på, at det ikke er hele rejsen, du bestiller på bestillingsportalen, men kun din Plustur.

Du kan bestille din Plustur indtil en time før turens start, og tidligst 14 dage før.

Du kan tilmelde dig sms-påmindelse om dit afgangstidspunkt.

Hvad koster en Plustur?
Det koster altid 20 kr. pr. person. Det svarer til en enkeltbillet for en voksen til 1-2 zoner.  Du betaler ved bestillingen via rejseplanen.dk med betalingskort. Resten af bus- eller togrejsen betales som normalt fx med rejsekort eller Midttrafik app.

Læs mere om Plustur