Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Alle dage 7.00 - 19.00)

Skriv til os eller chat med os

Nye priser i Midttrafik

Fra 17. januar 2016 koster det i gennemsnit 1,9 % mere at køre med bus i Midttrafiks område. Priserne stiger primært på de længere rejser, på periodekort og på rejsekort. Flybussen til Tirstrup får rejsekort.

Priserne er ikke steget siden 2014. Nu reguleres priserne i gennemsnit med 1,9 % som følge af den almindelige prisudvikling.

Prisstigningen er især på de længere rejser, hvor de nye priser nærmer sig priserne for togrejser og priserne hos de andre trafikselskaber i Danmark en smule. Midttrafiks priser på halvlange og lange rejser har typisk været meget billigere end fx togrejser.

Eksempler på nye priser:

  • En rejse på 9 zoner fx Aarhus til Silkeborg eller Herning til Ringkøbing kommer til at koste 90 kr. (før 86 kr.)
  • Et 2-zoners periodekort koster fremover 375 kr. (før 365 kr.)  Prisen på 2 zoner er uændret ved kontantbilletter, klippekort og rejsekort.
  • Rejsekortpriser stiger i gennemsnit 1,85 % (rejsens pris afhænger af kundens rejsemønster)

Flybussen til Tirstrup får rejsekort
Fra 17. januar bliver det muligt at bruge rejsekort i flybussen til Tirstrup. Der bliver lagt et tillæg på 52 kr. på rejsekort-prisen, da flybussen generelt er dyrere end almindelige busser. De kunder, der har optjent rabat på rejsekort vil få samme rabat i flybussen som i øvrige Midttrafik busser, fx vil kunder på rabattrin 3 få 26 % i rabat.

Kontantbilletter til flybussen til Tirstrup stiger til 115 kr. (før 100 kr.)