Sådan fornyer du dit pensionistkort

Midttrafik Kundecenter åbner igen for personlig betjening mandag 18. maj.

Da mange kunder skal have deres pensionistkort fornyet, vil der være risiko for trængsel og lange køer i den første tid efter genåbningen. Derfor giver vi dig mulighed for at forny dit pensionistkort hjemmefra allerede fra onsdag 13. maj.

Ring og bestil dit pensionistkort på tlf. 70 210 230

Fra onsdag 13. maj kan du ringe og bestille dit pensionistkort på telefon 70 210 230. Det kræver kun, at du har et betalingskort og en e-mail. Der er 14 dages leveringstid.
Dit pensionistkort bliver sendt gratis hjem til dig.

Bestil dit pensionistkort i Midttrafik webshop

Du kan også selv købe dit pensionistkort online på: webshop.midttrafik.dk fra 13. maj. Gå til ”Køb pensionistkort” øverst på siden. Der er 14 dages leveringstid. Dit pensionistkort bliver sendt gratis hjem til dig. Ring til Midttrafik Kundecenter på 70 210 230, hvis du har brug for hjælp.

Mød op, hvis du skal betale med kontanter

Har du kun mulighed for at betale kontant, kan du forny dit kort på Midttrafik Kundecenter, når vi åbner igen mandag 18. maj. Vær opmærksom på, at der kan være lange køer. Vis hensyn og hold afstand til andre kunder.

Få 30 dages fri rejse og forny dit kort senere

Er dit nuværende kort udløbet i perioden fra 13. marts 2020 og frem til åbningen, giver vi dig 30 dages fri rejse på dit nuværende pensionistkort fra 18. maj. Gem dit kort og brug det som billet. Chauffører og kontrollører er orienteret. Med 30 dages fri rejse fra åbningsdagen, skal du forny dit pensionistkort inden 17. juni. 

Der er 14 dages leveringstid, hvis du skal have dit pensionistkort tilsendt med posten, så ring til Midttrafik Kundecenter på tlf. 70 210 230 i god tid.

Tilbuddet gælder kun pensionistkort, der er udløbet i perioden fra 13. marts 2020 til 18. maj 2020. Myndighederne opfordrer ældre til at undgå kollektiv trafik, og vi formoder, at mange kunder ikke har brugt det pensionistkort, de har betalt for, i perioden. Derfor tilbyder vi 30 dages fri rejse som kompensation.