Ungdomskort: Betal inden 1. april

Vigtigt, du betaler dit Ungdomskort 
Det er vigtigt, du betaler det tilsendte betalingslink, hvis du ønsker at have et Ungdomskort, når skoler/uddannelsesinstitutioner åbner igen efter påske. Du skal benytte betalingslinket nederst på siden i den fremsendte mail, da det øverste link udløb 22. marts.

Produktions – og leveringstid på et Ungdomskort på pap er lang. Betaler du ikke dit Ungdomskort inden periodens start, vil du risikere meget lang leveringstid, hvor du må benytte dig af andre og dyrere billettyper imellem tiden.

Har du et papkort og ønsker at skifte til Ungdomskort på Midttrafik app, skal du betale betalingslinket inden du kan skifte leveringsform på mitungdomskort.dk

Vi refunderer den del af perioden, skoler/uddannelser har lukket, hvis du kontakter os
Nedlukningen af Danmark er forlænget til efter påske. Vi er klar over, at du muligvis ikke har gavn af dit Ungdomskort frem til og med påsken. Vi vil derfor gøre dig opmærksom på, at vi fortsat refunderer dit kort, hvis du skriver til os.

Betaler du dit næste Ungdomskort nu, skal du efterfølgende kontakte os fra periodens start, hvis du ønsker at få refunderet dit kort frem til og med 13. april. Bliver nedlukningen forlænget, skal du kontakte os igen, hvis du fortsat ikke vil bruge dit Ungdomskort.

Har du betalt for din næste periode, og ønsker du refusion for den del af perioden, hvor skoler og uddannelsesinstitutioner har lukket, må du ikke bruge dit Ungdomskort i perioden. Gør du det alligevel, mister du retten til refusion. Gem dit Ungdomskort. Du skal fortsat bruge det efter karantænen.

Se hvordan du søger om refusion her.

Ungdomskort på Midttrafik app
Har du et Ungdomskort på Midttrafik app, vil du ikke få tilsendt et betalingslink. Du skal blot sørge for at betale, når dit kort er tilgængeligt i Midttrafik app cirka 3 dage før periodens start. Du modtager en mail, når kortet er klar til betaling i Midttrafik app.

Har du ikke brug for dit Ungdomskort frem til efter påske, skal du søge om refusion ved periodens start. Vi refunderer den del af perioden, hvor din uddannelse har lukket. Bliver nedlukningen forlænget, skal du kontakte os igen. Vi refunderer ikke bagudrettet. Vælger du at hente dit kort 13. april vil prisen være den samme som fra 1. april.

Husk at du kan bruge dit Ungdomskort til alle rejser inden for dit prisområder, hvis du ikke vælger refusion.