Viborg Billetten udgår 20. januar 2019

Fra 20. januar 2019 kan du ikke længere rejse billigt med Viborg Billetten i busserne i Viborg. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, hvilken billettype der fremover vil være den billigste for dig.

Viborg Kommune har besluttet, at Viborg Billetten udgår som billettype 20. januar 2019. Det er samme dag som priserne ændres i resten af Midttrafik.

Det betyder, at du fra 20. januar betaler samme pris for at køre med bybus og lokale ruter i Viborg, som man gør i resten af Midttrafik. Prisen for at købe en enkeltbillet til 2 zoner vil være 22 kr.

Hvis du tit køber Viborg Billetten, er det vigtigt, at du tjekker hvilken billettype, der fremover vil være den billigste for dig.

Vælg den rigtige billet
Enkeltbilletter er den dyreste løsning, derfor anbefaler vi, at du vælger en billet, der giver rabatmulighed.  Fx kan du købe et klippekort i Midttrafik app til 170 kr. for voksne, hvilket svarer til 17 kr. pr. rejse. 

Med et rejsekort kan du få yderligere 10 % rabat, hvis du rejser mellem 4 og 15 gange pr. måned. Hvis du rejser mere, kan du opnå en større rabat. Desuden vil du få rabat på 20 %, når du rejser uden for myldretiden.

Læs om dine billetmuligheder og prøv vores billetguide

Se de nye priser