Er du sikker?

Takst Vest - Papirudgave landsdækkende

Gyldighed

Gyldig i:
Alle Midttrafiks busser, Lemvigbanen og Letbanen

Område:
Hele Midttrafik

Zoner:
Fri rejse i de omstigningszoner, der fremgår af billetten i parentes. Også gyldig til én fremadskridende rejse med bus, Letbanen eller Lemvigbanen mellem start- og slutzone. 

Tid:
Hele den dato, der står på billetten/kortet. Dette gælder også for den sidste ordinære bus efter midnat. Togbilletten gælder også som delvis betaling i natbussen.

OBS:
Gælder ikke DSB Orange

Kontrol

  • Tjek dato
  • Tjek zoner i parentes

Læs mere

Brug af togbillet/kort i bussen

Hvis kunden har en billet/kort fra DSB/Arriva, kan de også rejse med bus, hvis der findes en direkte busrute mellem togbillettens start- og slutzone.

Kunden må også rejse på direkte busruter mellem billettens start- eller slutzone og en DSB/Arriva-station eller et DSB/Arriva-omstigningsområde, som ligger mellem start- og slutzonen. Det vil sige, at billettens start- eller slutzone skal være den samme som bussens ene endepunkt. Busrejsens andet endepunkt skal være en station på den togstrækning, som kunden har billet til.

Kunden må ikke stige af eller på bussen i mellemliggende zoner.

Vedkommende har fx en togbillet fra Horsens til Aarhus. Her må vedkommende tage rute 202 fra Horsens til Aarhus, eller rute 107 fra Horsens til Skanderborg eller rute 200 fra Skanderborg til Aarhus. Han/hun må ikke tage rute 202 fra Horsens til Solbjerg, da Solbjerg ikke er togbetjent.

Kunden kan ikke bruge en cykelbillet fra DSB/Arriva i bussen, så vedkommende skal købe ny billet til sin cykel.

En cykelbillet fra DSB/Arriva er gyldig til Lemvigbanen.

Omstigning på togbillet
Samarbejdet mellem bus og tog betyder, at kunden kan køre med bus i omstigningszonerne på en togbillet.

Du kan se omstigningszonen på billetten eller kortet.

Kunden kan omstige til en bus på hele den dato, der står på billetten/kortet. Dette gælder også for den sidste ordinære bus efter midnat.

Kunden kan bruge togbilletten/kortet som delvis betaling i natbussen.

Ovenstående gælder dog ikke for billetter, der er udstedt af DSB's udenlandske samarbejdspartnere, DSB Orange samt mobilbilletter.