Er du sikker?

Mød instruktørerne

Her kan du møde de fire instruktører på Fly High. 

Du kan fx læse om deres erfaringer og private interesser. 

headline here
Carsten Brandt

Instruktør Carsten Brandt har en bred erfaring inden for kollektiv trafik (bus og tog), og har deltaget på over 200 Fly High kurser. Han har arbejdet med organisationsudvikling i flere busselskaber, og var konsulent på pilotprojektet på rute 118. 

Carsten er formand for Brancheforeningen For Teambuilding og Ledertræning i Danmark (BFTL) og repræsenterer konsulentbranchen i Dansk Erhverv, der har hovedsæde på Børsen i København. Derudover er han chef for konsulentafdelingerne i Ree Park i Ebeltoft og FDM Jyllandsringen i Silkeborg.

Carsten er også mentaltræner for topidrætsfolk bla. inden for golf og cykling. Fx har han været coach for cykkelrytteren Jesper Skibby.

I sin fritid har Carsten Brandt sigtekornet i orden. Carsten er på OL Landsholdet i riffelskydning og har bla. været med i Atlanta, Australien, Serbien og Tyskland.

Af flotte resultater kan nævnes, at Carsten er verdensrekordholder. Han har skudt 600 ud af 600 mulige. Samtidig er han også indehaver af 6 danske rekorder. 

headline here
Ole Sophus Søbye

Sophus har 18 års erfaring med at arbejde med trivsel på arbejdspladsen. Siden 2007 har han været selvstændig og driver virksomheden Bjerg & Søbye sammen med sin gode makker Henrik Bjerg, der også er fly high instruktør. Både Sophus og Henrik har været med fra starten af Fly High projektet i 2010, hvilket har givet en kæmpe erfaring inden for området.

Sophus har buskørekort, og han har tidligere arbejdet i servicebranchen, hvor han selv har mærket udfordringerne ved at skulle give god kundeservice under vanskelige forhold. Det er en god indsigt, som gør det nemmere at sætte sig i chaufførens sted, når debatten handler om kundeservice på Fly High kurserne.

Derudover er Sophus også uddannet konfliktmægler og bruger ofte redskaber herfra til chaufførerne, så de kan håndtere de vanskelige kunder på en serviceorienteret måde.

Som nordjyde kan Sophus lide at have begge ben på jorden, selvom han er Fly High instruktør, og synes det er vigtigt at kunne tage det "lunt", som de siger i det nordjyske. 
I sin fritid kan han dog godt lide at komme i højderne og gå i bjergene, bølgesurfe og i det hele taget komme ud i naturen og afprøve lidt grænser.

headline here
Henrik Bjerg

Henrik har siden 1996 været underviser og arbejdet som konsulent inden for området organisationsudvikling og psykisk arbejdsmiljø. Dvs. arbejdet med at udvikle virksomheder og samtidig tænke alles trivsel ind i udviklingen, til alles bedste. Et spændende og udfordrende arbejdsområde.

I forhold til Fly High har Henrik været med fra starten i 2010, hvilket har givet masser af gode stunder med chauffører fra både land og by, og mange erfaringer med busbranchen. 

I sine første år på arbejdsmarkedet var Henrik i en periode ansat på et luksushotel i London, hvor service var en helt central ydelse og en uundgåelig kompetence, hvis man ville "overleve" der. Det halve års erfaring har fulgt ham lige siden. 

I 2007 var Henrik med til at stifte virksomheden Bjerg & Søbye sammen med sin gode ven, Sophus Søbye, som også er Fly High instruktør. Henrik og Sophus har været kollegaer i mere end 18 år, og Henrik har, ligesom Sophus, både buskørekort og en konfliktmægler uddannelse. Begge dele giver god forståelse for buschaufførens virkelighed. Mægleruddannelsen og erfaringerne fra det arbejdsområde gør ham i stand til at give råd til chauffører, der er endt i vanskelige situationer med vrede kunder.

I sin fritid kan Henrik godt lide naturen og specielt vandet, hvor han bruger tid på bl.a. snorkeldykning og havfiskeri.

headline here
Asbjørn Thomsen

Asbjørn har en baggrund fra hæren, hvor han i mere end 10 år har bygget teams. Fortrinsvis herhjemme, men også i lange perioder i Tyskland. Tiden i hæren blev også brugt til at erhverve et voksenpædagogikum og senere en bachelor i statskundskab fra Aarhus Univeristet.

Asbjørn har arbejdet med teambuilding i det private erhvervsliv siden år 2000. Nu  arbejder Asbjørn som chefinstruktør i Ree Park Safari på Djursland. Asbjørn arbejder specifikt med skræddersyede målrettede events for såvel virksomheder som private. Når en event med 400 personer eller flere skal klappe perfekt, er det et job, som kræver handlekraft og hurtige beslutninger, når det ønskede resultat skal nås. I denne sammenhæng indgår parkens dyr som en integreret og naturlig del af den totaloplevelse kunderne tilbydes.

På billedet ses Asbjørn vinde en nedstirrings konkurrence med parkens kalkungrib, en af de store attraktioner ved parkens meget populære fugleshow. Det handler udelukkende om det rette fokus, siger Asbjørn, så kan man ikke tabe.