Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

Lyt til nyheden:

20. januar ændres prisen på enkeltbilletter og pendlerkort i Midttrafik. Hvis man bruger rejsekort eller klippekort i Midttrafik app, kan man fortsætte til samme pris. 

Enkeltbilletter
Prisen på enkeltbilletter i Midttrafik stiger med 2 kr. fra 20. januar 2019. Ændringen betyder, at en 2 zoners enkeltbillet til voksne stiger fra 20 kr. til 22 kr. Prisen for 2 zoners enkeltbilletter har været uændret siden 2011.

Kunder, der rejser på enkeltbilletter i dag, skal overveje at skifte til enten rejsekort eller et klippekort i Midttrafik app. På den måde undgår man, at turen med bus eller letbane bliver dyrere. Prisen for rejser med rejsekort og klippekort i Midttrafik app stiger nemlig ikke. Herudover får man rabat allerede fra første tur, hvis man skifter sin enkeltbillet ud med en anden billettype. Fx koster et to zoners klippekort i Midttrafik app 170 kr. for voksne, hvilket svarer til 17 kr. pr. rejse. 

Pendlerkort
Prisen for pendlerkort stiger også 20. januar 2019 mellem 1 og 2 %. Et 2 zoners pendlerkort til 30 dage stiger fra 375 kr. til 380 kr. Prisen for pendlerkort er aftalt med togselskaberne DSB og Arriva, fordi pendlerkort er et fælles produkt, der gælder i både busser, letbane og tog.

Den gennemsnitlige prisstigning er på 2 % og sker som følge af den almindelige prisudvikling i samfundet.

De nye priser kan ses på midttrafik.dk/priser

Se også den tidligere nyhed om Viborgbilletten


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar