Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

I denne nyhed fortæller vi det, du er nødt til at vide om periodekort som buschauffør, efter 18. marts, hvor Takst Vest træder i kraft i hele Midttrafik. På vores infoside om Takst Vest kan du komme mere i dybden og også se regler for rejse med tog. Men kender du disse 5 punkter, kan du kontrollere periodekort korrekt i bussen efter 18. marts:

  1. Periodekort skifter navn til pendlerkort. Du kan støde på begge navne
  2. Et pendler-/periodekort er altid gyldigt (inden for tids- og zonegyldigheden) i bus, Letbanen og Lemvigbanen (læs her om gyldighed i tog)
  3. Alle periodekort kan bruges, indtil de udløber – både i app og på pap - også efter 18. marts
  4. Pendler-/periodekort kan købes i Midttrafik app, på rejsekort.dk og i DSB app (Arriva app får også pendlerkort i løbet af 2018)
  5. Rejsekort pendlerkort og pendler kombi skal checkes ind som normalt. Kun pendler kombi skal checkes ud

HUSK!
Er du i tvivl om noget, så bare spørg os under Spørg Midttrafik

headline here
Hjælp kunder med pap

Vi stopper salg af pap-periodekort 18. marts – på nær i Aarhus, hvor kunderne fortsat kan købe til 4 zoner frem til 18. marts 2019. Samtidig stopper salg af erhvervskort og deltidsperiodekort.

Hjælp os med at sikre, at alle kunder ved, at salg af pap stopper, så de kan vælge en anden løsning. I løbet af uge 11 får du denne flyer ud i bussen, som du kan give til alle, der viser dig et pap-periodekort:

headline here
Sådan opdaterer vi billetoversigten

Vi arbejder løbende på at opdatere billetoversigten, så alle nye kort og billetter kan ses hurtigst muligt. Det betyder også, at der frem til 18. marts kan være to typer af samme billet. For at du kan kende forskel, står der Takst Vest foran alle kort og billetter, der først gælder fra og med 18. marts. Der vil være nogle billetter, vi ikke kan nå at vise før umiddelbart efter den 18. marts, men her vil der kun være tale om små ændringer af design og tekster. Husk, at lade tvivl komme kunden til gode.  

Her kan du se, hvordan pendlerkort i Midttrafik app kommer til at se ud. Kortet kan også fås med billede. I løbet af et par måneder opdaterer vi pendlerkortet igen, så man kan se de konkrete zoner kunden har købt. Samtidig kommer en række forbedringer lavet på baggrund af forslag fra chauffører. 

headline here
Giv kunderne det røde kort

Du får garanteret spørgsmål fra kunderne, du ikke kan svare på. Her skal du bare give kunderne, et af de røde kort, du har i bussen, som viser, hvor de kan få hjælp: 


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar