Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

Flere af jer har spurgt, hvorfor der ikke længere er via- og til-zone på destinations-billetter. Det svarer vi på her, og så fortæller vi, hvornår du skal bruge zone- og destinations-billet.  

Hvorfor forsvandt via- og til-zonen?
Før Takst Vest, var destinations-billetter og zonebilletter ens, hvis rejsen lå inden for et af de gamle takstområder. Efter Takst Vest er Midttrafik blevet ét takstområde, og derfor er destinations-billetter og zonebilletter ens, hvis der rejses inden for Midttrafiks område. Ved rejser ud af Midttrafiks område står via- og til-zone fortsat på billetten.

Zonebillet eller en destinationsbillet?
Kundens rejse bestemmer, hvilken billet du skal udstede:

headline here
Rejser inden for Midttrafiks område

Her er det valgfrit, om du vil lave en destinations-billet eller en zonebillet. Da det er hurtigst at lave en zonebillet, kan du med fordel nøjes med at bruge destinationsbilletten, hvis du er i tvivl om det rigtige zoneantal. Der er ingen forskel på den billet, kunden får, og kunden kan rejse frit inden for zoneantal og tidsgyldighed på begge billetter.

HUSK!
Skal kunden rejse 16 zoner eller mere, så lav en 16-zoners zonebillet. Det svarer nemlig til en 24-timers-billet, der giver fri rejse i hele Midttrafiks område. Gælder ikke rejser ud af Midttrafik.

Billede af zone-/destinationsbillet inden for Midttrafik område:

Billede af 24-timers-billet:

headline here
Rejser ud af Midttrafiks område

Skal kunden til NT eller Sydtrafik, skal du altid vælge en destinationsbillet. Billetten er retningsbestemt og gælder en fremadskridende rejse mellem fra- og til-zone. Det er ligegyldigt, hvilken evt. via-zone, der står på billetten, så længe til-zonen, er den zone, der er længst væk fra fra-zonen.

Billede af destinationsbillet ud af Midttrafiks område:

Vi ved godt, at det kan være sværere at tjekke kundens billet ved omstigning, når via- og til-zone ikke står på billetten. Vi arbejder på at finde en bedre løsning på sigt.

Billetoversigten er opdateret med ændringerne. 


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar