Er du sikker?

Om Fly High uddannelsen

Midttrafik startede Fly High uddannelsen i 2010. Inspirationen kommer fra et forsøg på rute 118, hvor chaufførerne efter få dages uddannelse fik 24 uger til at få mere tilfredse kunder. Det fik de - kundetilfredsheden rykkede markant.

Fra november 2014 blev deltagelse i Fly High kurserne indskrevet i kontrakterne mellem busselskaberne og Midttrafik. Det vil sige, at det er et krav, at du som chauffør løbende skal deltage i kurserne.

En anderledes uddannelse

Ingen gider kedelig teori eller støvede bøger. 

På Fly High er alt materiale lavet ud fra vores verden. Når vi drøfter kundeservice, så snakker vi selvfølgelig om, hvad vi ved om Midttrafiks rigtige kunder - ud fra kundehenvendelser og kundeundersøgelser.

Uddannelsen er flyttet fra traditionelle klasselokaler til hytter. Det giver plads til praktiske øvelser og til at bruge naturen, når vejret er godt.

Instruktørerne du møder på uddannelsen er nok heller ikke helt, som de plejer at være. Vi har lavet aftaler med instruktører fra Bjerg & Søbye og Carsten Brandt Personale Udvikling. De er praktikere, og de kender busbranchen.