Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

Første skoledag må elever, der kan fremvise det udløbne Skolekort fra 2017/2018, køre gratis i skole. Alle elever, der har mistet kortet, eller ikke før har haft Skolekort, skal købe billet.

De fleste Skoler starter mandag den 13. august (uge 33). Enkelte skoler starter allerede den 8. august. Du må derfor acceptere udløbne Skolekort fra 2017/2018 i en kort periode omkring skolestart.

I Ringkøbing-Skjern Kommune kører alle folkeskoleelever gratis fra den 13. august til den 24. august, indtil alle nye Skolekort er udleveret. De behøver ikke fremvise det gamle Skolekort.

Kort ser ud som sidste år
Skolekortenes udseende er uændret. Du kan se dem i billetoversigten på Chaufførnet, hvor der også er en beskrivelse af gyldigheden.

Husk konduiten!
Børn, der har glemt deres Skolekort og ikke kan købe billet på anden vis, skal du altid lade dem køre med. Oplever du, at konduiten misbruges, vil vi bede dig tale med dit busselskab, så vi kan få en kontrollør ud på ruten. Ved forkert billet, fx manglende zoner, vejleder du om, hvordan barnet kan gøre det rigtigt fremover.

Hjælp eleverne ved fejl på kort
Opdager du et Skolekort med forkerte zoner, så bed eleven om at kontakte sekretæren på skolen. Giv evt. eleven en seddel på, hvad der er galt - fx ”du mangler zone 414”.
Ved flere elever med gentagne, generelle fejl på Skolekort, kontakt Skolekort-telefonen på  87 40 82 20.

Alle Skolekort sendes, så de når frem til skolerne fra den 7. august 2018 til udlevering på den første skoledag. Møder du en elev, der siger, at kortet ikke er kommet endnu, så bed eleven kontakte sekretæren på skolen. Skulle der mod forventning opstå situationer, hvor vi er nødt til at lade elever rejse uden kort, informerer vi dig naturligvis.


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar