Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

Flere chauffører har undret sig over, at realtids-systemet nogle gange registrerer ankomst ved stoppestedet, flere minutter før bussen faktisk er fremme ved stoppestedet.
Det ses fx ved Aarhus Rutebilstation og Randers Busterminal.

Som chauffør er det derfor helt naturligt at spørge, om Midttrafik forventer, at bussen faktisk er fremme, når ankomst registreres i systemet. Det gør vi ikke!

Zone rundt om stoppestederne
Rundt om alle stoppesteder og rutebilstationer i Midttrafik er der en zone. Når en bus kører ind i zonen, registrerer systemet, at bussen er ankommet, selvom den ikke er nået helt frem til stoppestedet. Men bussen fortsætter med at sende GPS-signaler, så vi kan se, hvornår den er ved det fysiske stoppested.

Når bussen forlader zonen, vil systemet registrere afgang. Men også her kan vi se, hvornår bussen kører fra det fysiske stoppested. 


Sådan bruger vi data 
Når vi måler på rettidighed eller bruger data til at lave nye køreplaner, er det ankomst og afgang ved det fysiske stoppested, vi bruger.

Fra køreplanskiftet 30. juni 2018 får stoppestederne mindre zoner, og du vil opleve, at ankomst og afgang i dit realtidssystem ligger tættere på det fysiske stoppested. Det gør også, at vi kan give kunderne endnu mere præcis information.

Her kan du se, hvordan systemet fungerer: 


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar