Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

Lyt til nyheden: 

Første skoledag må elever, der kan fremvise det udløbne Skolekort fra 2018/2019, køre gratis i skole. Alle elever, der har mistet kortet, eller ikke tidligere har haft Skolekort, skal købe billet.

De fleste skoler starter mandag den 12. august (uge 33). Enkelte skoler (Aarhus Kommune) starter allerede den 8. august. Du må derfor acceptere udløbne Skolekort fra 2018/2019 i en kort periode omkring skolestart.

I Ringkøbing-Skjern Kommune kører alle folkeskoleelever gratis fra den 1. august til den 23. august, indtil alle nye Skolekort er udleveret. De behøver ikke fremvise det gamle Skolekort.

Kort ser ud som sidste år
Skolekortenes udseende er uændret. Du kan se dem i billetoversigten her på Chaufførnet, hvor der også er en beskrivelse af gyldigheden.

Husk konduiten!
Børn, der har glemt deres Skolekort og ikke kan købe billet på anden vis, skal du altid lade dem køre med. Oplever du, at konduiten misbruges, vil vi bede dig tale med dit busselskab, så vi kan få en kontrollør ud på ruten. Ved forkert billet, fx manglende zoner, vejleder du om, hvordan barnet kan gøre det rigtigt fremover.

Hjælp eleverne ved fejl på kort
Opdager du et Skolekort med forkerte zoner, så bed eleven om at kontakte sekretæren på skolen. Giv evt. eleven en seddel på, hvad der er galt - fx ”du mangler zone 414”. 
Ved flere elever med gentagne, generelle fejl på Skolekort, kontakt Skolekort-telefonen på 87 40 82 20.

Alle Skolekort sendes, så de når frem til skolerne mellem den 5. – 9. august 2019 til udlevering på den første skoledag. Møder du en elev, der siger, at kortet ikke er kommet endnu, så bed eleven kontakte sekretæren på skolen. Skulle der mod forventning opstå situationer, hvor vi er nødt til at lade elever rejse uden kort, informerer vi dig naturligvis.


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar