Er du sikker?

{{news.DateString}}

{{news.Title}}

Vi har fået nogle kundeklager over manglende opmærksomhed fra chaufførens side på grund af brug af lydbøger i bussen. Derfor har vi nu tilføjet et afsnit i Chaufførhåndbogen, der fortæller, hvad du må og ikke må i forhold til radio, musik, lydbøger og lignende, når du er på arbejde som chauffør. Retningslinjerne følger de serviceværdier, vi har i Midttrafik.

Langt de fleste af jer tager det som en selvfølge, at man har fuld opmærksomhed på trafikken og på kunderne, men når der opstår tvivl, er vi nødt til at præcisere rammerne.

Retningslinjer for brug af radio, musik og lydbøger etc. i bussen:

Radio og musik
Det er ok at høre radio og musik ved din chaufførkonsol, hvis der er skruet ned, så det ikke generer kunderne. Det er ikke kunderne, der skal bede dig skrue ned. Det er ikke ok at bruge headset/høretelefoner etc., med mindre det sker i arbejdsmedfør – fx fordi du er nødt til at tale i telefon med dit busselskab.   

Lydbøger eller lignende
At høre lydbog eller andet, der kræver din opmærksomhed, er ikke ok. Kunderne skal opleve, at dit fokus er på dem og på trafikken, når du er på arbejde som chauffør.  


Hvor relevant var denne nyhed?


{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

Ingen svar svar
Log ind eller opret bruger for at læse og skrive kommentarer samt for at bedømme nyheden

Skriv en kommentar

{{comment.UserName}}
{{comment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}

{{comment.Likes}} Svar Ingen svar Skjul svar Vis svar
{{subcomment.UserName}}
{{subcomment.CreatedDate | date:'dd/MM-yyyy'}}
{{subcomment.Likes}}
Svar