Djurs Sommerland

Tag bussen, når du skal i Djurs Sommerland. Du får transport og entré til en god pris!   

Køb billetten i Midttrafik app eller i webshoppen (Billetten kan først købes, når Djurs Sommerland åbner 20. maj 2020). Åbningen af Djurs Sommerland er udskudt, som en følge af Coronavirus/Covid-19.

Vær opmærksom på, at en billet købt i Midttrafik app kun er gyldig på den telefon, den er købt på. Den kan ikke bruges på andre telefoner, hvor den vil fremgå som "ikke gyldig". 

Pris

Billetten til Djurs Sommerland inkl. transport koster 310 kr., uanset om du er barn, voksen eller pensionist. 

Det er billigere at købe entrébillet til børnene hos Djurs Sommerland, hvis du rejser med børn under 12 år. Voksne og pensionister kan gratis tage to børn (under 12 år) med i bussen og Letbanen. Betalende børn kan gratis tage et barn (under 12 år) med i bussen og Letbanen.

Gyldighed

Billetten er gyldig til en returrejse i alle Midttrafiks busser og Letbanen den dag, du har bestilt billetten til. Den er ikke gyldig i Arriva og DSB tog. 

Billetten garanterer ikke en plads i bussen og Letbanen. Ved overfyldt bus henviser vi til Midttrafiks rejsegaranti (for enkeltpersoner eller grupper under 8 personer).

Spar 50 % på rute 400 med Sæsonkort

Voksne og pensionister med Sæsonkort til Djurs Sommerland kan købe en enkeltbillet til børnepris på rute 400 til og fra Djurs Sommerland. Rabatten får du ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et klistermærke med årstal for den pågældende sæson påført bagsiden. Med enkeltbilletten til børnepris kan en voksen eller pensionist også tage to børn (under 12) år med gratis i bussen.

Læs om Djurs Sommerland 

Find din rejse i rejseplanen