Djurs Sommerland

Tag bus og letbane, når du skal i Djurs Sommerland. Du får transport og entré til en god pris!   

Køb billetten i Midttrafik app eller i Midttrafik webshop

Vær opmærksom på, at en billet købt i Midttrafik app kun er gyldig på den telefon, den er købt på. Den kan ikke bruges på andre telefoner, hvor den vil fremgå som "ikke gyldig". 

Billetter fra webshoppen kan enten printes eller vises på din telefon.

Køreplaner

Rute 400 kører kun mellem Ryomgård og Djurs Sommerland. Rejsende fra Aarhus til Djurs Sommerland skal derfor tage Letbanen til Ryomgård og skifte til rute 400.

400: Ryomgård - Djurs Sommerland

Letbanen: Aarhus H - Lystrup - Hornslet - Ryomgård - Grenaa

Pris

Billetten til Djurs Sommerland inkl. transport koster 355 kr., uanset om du er barn, voksen eller pensionist. 

Voksne og pensionister kan gratis tage to børn (under 12 år) med i bus og letbane. Betalende børn kan gratis tage et barn (under 12 år) med i bus og letbane.

Gyldighed

Billetten er gyldig til en returrejse i alle Midttrafiks busser og Letbanen den dag, du har bestilt billetten til. Den er ikke gyldig i DSB og GoCollective tog. 

Spar 50% på rejsen, når du har Sæsonkort

Voksne og pensionister med Sæsonkort til Djurs Sommerland kan købe en enkeltbillet til børnepris til rejsen med Letbanen, rute 212 (Randers), rute 214 (Grenaa) og rute 312 (Ebeltoft) og rute 400 til og fra Djurs Sommerland. Rabatten får du ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et klistermærke med årstal for den pågældende sæson påført bagsiden. Med enkeltbilletten til børnepris kan en voksen eller pensionist også tage to børn (under 12) år med gratis.

Læs mere om Djurs Sommerland