Djurs Sommerland

På baggrund af myndighedernes anbefalinger vedr. Coronavirus/Covid-19 er der ændrede retningslinjer for antal passagerer i busser og Letbanen. Se retningslinjerne vedr. Coronavirus/Covid-19 her

Billetten garanterer ikke en plads i bussen og Letbanen. 

Rejsegarantien gælder i alle andre tilfælde end ved forhold, der er relateret til Coronavirus/Covid-19. Det betyder, at den ikke gælder, hvis bussen eller Letbanen er optaget for flere passagerer. 


Tag bussen, når du skal i Djurs Sommerland. Du får transport og entré til en god pris!   

Køb billetten i Midttrafik app eller i Midttrafik webshop

Vær opmærksom på, at en billet købt i Midttrafik app kun er gyldig på den telefon, den er købt på. Den kan ikke bruges på andre telefoner, hvor den vil fremgå som "ikke gyldig". 

Billetter fra webshoppen kan enten printes eller vises på din telefon.

Køreplaner

Rute 400 kører fremadrettet kun mellem Ryomgård og Djurs Sommerland. Rejsende fra Aarhus til Djurs Sommerland skal derfor tage Letbanen til Ryomgård og skifte i knudepunktet til rute 400.

400: Ryomgård - Djurs Sommerland

Letbanen: Aarhus H - Lystrup - Hornslet - Ryomgård - Grenaa

Pris

Billetten til Djurs Sommerland inkl. transport koster 310 kr., uanset om du er barn, voksen eller pensionist. 

Det er billigere at købe entrébillet til børnene hos Djurs Sommerland, hvis du rejser med børn under 12 år. Voksne og pensionister kan gratis tage to børn (under 12 år) med i bussen og Letbanen. Betalende børn kan gratis tage et barn (under 12 år) med i bussen og Letbanen.

Gyldighed

Billetten er gyldig til en returrejse i alle Midttrafiks busser og Letbanen den dag, du har bestilt billetten til. Den er ikke gyldig i Arriva og DSB tog. 

Spar 50% på rejsen, når du har Sæsonkort

Voksne og pensionister med Sæsonkort til Djurs Sommerland kan købe en enkeltbillet til børnepris til rejsen med Letbanen, rute 212 (Randers), rute 214 (Grenaa) og rute 312 (Ebeltoft) og rute 400 til og fra Djurs Sommerland. Rabatten får du ved fremvisning af personligt og gyldigt Sæsonkort. Sæsonkortet skal have et klistermærke med årstal for den pågældende sæson påført bagsiden. Med enkeltbilletten til børnepris kan en voksen eller pensionist også tage to børn (under 12) år med gratis.

Læs mere om Djurs Sommerland