Midttrafik live

In English

Find din bus med Midttrafik live. Det er hurtigt, nemt og til dig, der har brug for information på farten.

  • App’en viser dig, hvor din bus kører lige nu
  • Få besked før bussen kommer, og hvis bussen er forsinket, aflyst eller meget fyldt
  • Se, om der er god plads i bussen, eller om du måske bør overveje en anden afgang
  • Se afgangstider, og tjek trafikinfo
  • Med søgefunktionen kan du hurtigt finde busser og stoppesteder
  • Gem stoppesteder og busruter som favoritter - så du nemt kan finde dem igen


PS: Virker også på Letbanen og Midtjyske Jernbaner.

headline here
Sådan bruger du Midttrafik live

Midttrafik live viser dig, hvordan busserne kører lige nu.

For at bruge Midttrafik live skal din smartphone eller tablet have internetforbindelse. Adgang til lokalitet skal være aktiveret, hvis app’en skal finde din placering på kortet.
 

Se busser og stoppesteder på kortet

På kortet i Midttrafik live kan du se, hvor din bus er lige nu og følge bussen, indtil den er ved dit stoppested. Kortet får informationer fra bussernes GPS-signaler, som opdateres hvert 15. sekund. Zoom ind og ud på kortet, og tryk på busser og stoppesteder for mere information.

Få vigtige beskeder om rejse

Du kan få en besked på mobilen, før bussen er fremme ved stoppestedet. Vælg en bus eller et stoppested på kortet, og tryk på "Få vigtigt beskeder". Så kan du vælge, hvor lang tid før du vil have besked (1 - 60 minutter). Du kan få også besked, hvis bussen er forsinket, aflyst eller meget fyldt. 


Søg på busser og stoppesteder

Tryk på søgeikonet nederst. Skriv busnummer eller navn på stoppested. Tryk på den rute og retning eller det stoppested, du gerne vil se. Trykker du på en bus, filtreres alle andre busser væk, så du kun ser den rute og retning, du har søgt på. Zoom ind for at se rutens stoppesteder. Trykker du på et stoppested, vises stoppestedet på kortet, og du kan se de kommende afgange og evt. trafikinfo.

Gem busruter og stoppesteder som favoritter

Tryk på stjerneikonet, og gem både busser og stoppesteder som favoritter, så de nemt og hurtigt kan findes igen. Find favoritter ved at trykke på stjernen nederst. Tryk på skraldespanden for at slette favoritter.

Se stoppesteder på bussens rute

Når du har valgt en bus, kan du trykke på stoppestederne der vises i listen i bunden. Når du trykker på et stoppested, vises placeringen på kortet. Hvis du trykker på bussens nummer, øverst på listen, komme du tilbage til bussens placering og alle andre ruter filtreres væk. 

Gå til billetapp

Har du brug for en billet i Midttrafik app, kan du trykke på billetikonet nederst til højre. Så åbner Midttrafik app, hvis den er installeret på din smartphone. Er den ikke installeret, får du mulighed for at downloade den.

Se, om der plads i bussen

Når en bus har startet sin rute, kan du se, om der er god plads i bussen, eller om du måske bør vælge en anden afgang. Du kan se pladsforhold både ved at trykke på en bus eller et stoppested. 

headline here
Spørgsmål og svar

Hvorfor vises min bus ikke under søgeresultater?

Søgningen viser kun busser, der sender GPS-signal. Hvis bussen endnu ikke har startet sin tur, eller hvis den mister GPS-forbindelsen, bliver den ikke vist i søgningen eller på kortet. Det betyder ikke nødvendigvis, at bussen ikke kommer. Du kan i stedet se bussens forventede afgangstid, hvis du finder dit stoppested på kortet.

Kan jeg være sikker på afgangstiderne på Midttrafik live?

På Midttrafik live kan du se, hvornår bussen forventes at køre fra et stoppested. Det er beregnet ud fra, hvor bussen er på ruten lige nu ifølge GPS-signalet. Afgangstiden opdateres løbende, hvis bussen bliver forsinket undervejs.

Hvorfor kan jeg ikke finde min bus på Live kortet?

Hvis bussen ikke har startet sin tur, eller hvis den mister GPS-forbindelsen, bliver den ikke vist på kortet. Det betyder ikke nødvendigvis, at bussen ikke kommer. Du kan i stedet se bussens forventede afgangstid, hvis du finder dit stoppested på live map.

Hvorfor viser Live kortet ikke min placering?

For at Live map kan vise din placering, skal adgang til lokalitet være aktiveret på din smartphone eller tablet. Du skal også tillade, at Midttrafik live bruger din placering.

Hvordan får jeg vist alle busser og stoppesteder?

Når du zoomer ind og ud eller flytter kortet til et nyt område, kan der gå mellem 5 og 15 sek., før kortet opdateres automatisk. Du kan få vist busser og stoppesteder hurtigere ved at trykke på ikonet 'Opdatér' i øverste højre hjørne på Live kortet.

headline here
Om Midttrafik live

Midttrafik live udgives af Midttrafik, Søren Nymarks vej 3, 8270 Højbjerg, CVR nr. 29943176.

Busser på Midttrafik live

Midttrafik live dækker alle bybusser, X Busser, regional- og lokalbusser i Midttrafik. Den dækker ikke skolebusser eller erstatningskørsel på Djursland (bus 83 og 84) og evt. erstatningskørsel for Letbanen (87 og 89).

Letbanen og lokaltog

Du kan se Letbanen og Midttrafiks lokaltog på samme måder som busserne. 

Understøttede enheder for app’en

Du kan bruge Midttrafik på enheder med Android version 4.4.4 eller nyere og iOS version 8.0 eller nyere.

Ikke omfattet af Midttrafiks rejsegaranti

Midttrafiks rejsegaranti dækker ikke udgifter i forbindelse med forsinkelser, der skyldes mangelfuld information, forkert information og/eller eventuelle fejl på Midttrafik live.

headline here
Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ideer eller ris/ros til Midttrafik live. 

Skriv til os