Patientbefordring

Vigtig information vedr. coronavirus/covid-19

Mundbind i den kollektive trafik
Sundhedsstyrelsen har d. 31. juli 2020 opdateret de generelle anbefalinger vedrørende Covid-19. Det anbefales nu, at der bruges mundbind i den kollektive trafik, når det ikke er muligt at holde afstand, fx i myldretrafikken.

Flextrafik er en del af den kollektive trafik og Midttrafik vil derfor gerne opfordre til, at du også har et mundbind med i tasken og følger anbefalingen, når du rejser med Flextrafik.

Pga. den nye anbefaling vil du nu også kunne opleve, at Flextrafik-chaufførerne bærer mundbind, når de vurderer, at det er hensigtsmæssigt.

Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefaling her

Brug håndsprit før og efter din tur
Midttrafik vil gerne opfordre alle vores kunder til at bruge håndsprit både inden og efter din tur med Flextrafik for at mindske smitten af coronavirus/covid-19.

Begrænset samkørsel fra 27. maj 2020
Fra 27. maj 2020 vil du igen opleve, at der kan være andre med på din tur med Flextrafik. Midttrafik følger fortsat myndighedernes anbefalinger og sikrer, at der er god afstand mellem dig og de andre kunder i vognene.

Hvad er patientbefordring?

Midttrafik udfører den siddende patientbefordring for alle borgere i Region Midtjylland. Siddende patientbefordring er et tilbud til patienter om at blive kørt til/fra behandling eller til at blive overført mellem hospitaler.

Hovedreglen er, at du selv skal sørge for at komme til og fra hospitalet. Regionen yder tilskud til, at du kan komme til og fra hospitalet, hvis du opfylder visse betingelser. Når du kører med patientbefordring, bliver du kørt i taxa, liftbil eller personbil.

Kørselskontorets telefon er åben for bestilling mandag - fredag kl. 8.00 - 12.00.

Bestil senest dagen før på tlf. 70 23 62 48.

Læs mere på Region Midtjyllands hjemmeside, hvor du også kan finde en folder om patientbefordring.

Du kan se, hvordan Midttrafik behandler dine personoplysninger i Midttrafiks privatlivspolitik