Patientbefordring

Midttrafik udfører den siddende patientbefordring for alle borgere i Region Midtjylland.

Siddende patientbefordring er et tilbud til patienter om at blive kørt til/fra behandling eller til at blive overført mellem hospitaler.

headline here
Vigtig information vedr. COVID-19

Ændret krav for mundbind/visir i Flextrafik – bruges ved ind- og udstigning fra d. 14. juni 2021

Fra d. 14. juni 2021 ændres kravet om mundbind/visir i den kollektive trafik og Flextrafik.

Fremover er der kun krav om at bære mundbind/visir ved ind- og udstigning af Flextrafik-bilerne. Det samme gælder for Flextrafik-chaufførerne.

 

Ophør af brug af forsæde fra 9. november 2020

Pga. det stigende smittetryk ønsker Midttrafik at skabe større tryghed for patienter og chauffører. Derfor har Midttrafik besluttet at fjerne muligheden for brug af bilernes forsæde i forbindelse med alt kørsel med Flextrafik, herunder handicapkørsel. Beslutningen gælder fra mandag 9. november 2020 og vil være gældende indtil smittetrykket er faldet markant. Midttrafik informerer på hjemmesiden, når det igen bliver muligt at sidde på forsædet.

Ovenstående gælder for alle patienter, hvor der ikke foreligger en lægefaglig vurdering af, at patienten skal sidde på forsædet.

Brug håndsprit før og efter din tur

Midttrafik vil gerne opfordre alle vores kunder til at bruge håndsprit både inden og efter din tur med Flextrafik for at mindske smitten af Coronavirus/Covid-19.

headline here
Regler og bestilling

Hovedreglen er, at du selv skal sørge for at komme til og fra hospitalet. Regionen yder tilskud til, at du kan komme til og fra hospitalet, hvis du opfylder visse betingelser. Når du kører med patientbefordring, bliver du kørt i taxa, liftbil eller personbil.

Kørselskontorets telefon er åben for bestilling mandag - fredag kl. 8.00 - 12.00.

Bestil senest dagen før på tlf. 70 23 62 48.

Læs mere på Region Midtjyllands hjemmeside, hvor du også kan finde en folder om patientbefordring.

Du kan se, hvordan Midttrafik behandler dine personoplysninger i Midttrafiks privatlivspolitik