Enkeltbillet

En enkeltbillet er den dyreste løsning. Det kan være et godt valg, hvis du ikke rejser så ofte.

Hvis du ønsker at købe billet med rabatmulighed, kan du vælge dagsbilletklippekort eller Rejsekort

Se priser

Køb din enkeltbillet i RejseBilletMidttrafik app eller i Midttrafik webshop

Rejser du mere end 10 zoner?

Vær opmærksom på, at hvis du rejser mere end 10 zoner, kan det være billigere at købe en dagsbillet

headline here
Køb af enkeltbillet hos chaufføren

I mange busser kan du købe en enkeltbillet kontant hos chaufføren. Det vil være en stor hjælp, hvis du har lige penge. Chaufføren kan normalt give tilbage på sedler. Hvis chaufføren ekstraordinært er løbet tør for byttepenge, vil du blive bedt om at billettere på anden vis – fx med Rejsekort, RejseBillet eller Midttrafik app. Det er ikke tilladt at rejse uden billet.

headline here
Særligt for Aarhus bybusser

Fra 1. november 2023 kan du ikke købe en billet med kontanter i bussen, og du skal derfor købe din billet på en anden måde.

Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til os på tlf. 70 210 230 eller besøge os på rutebilstationen.

Læs mere og se dine billetmuligheder

headline here
Særligt for Letbanen

Du kan købe enkeltbilletter på rejsekort-billetautomaten (den store billetautomat), som er placeret på Letbanens perroner*. Her kan du kun betale med betalingskort - ikke med kontanter. Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort/Visa Dankort, Visa/Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.

Du kan ikke købe enkeltbilletter i letbanetoget. Derfor er det vigtigt, at du har en gyldig billet, når du stiger på Letbanen, ellers risikerer du en kontrolafgift.

*På Stockholmsgade er der kun rejsekort-billetautomat på perronen med retning mod Aarhus.  

headline here
Forskellige priser på bus- og togrejser

En enkeltbillet til bus, Letbanen og Midtjyske Jernbaner koster buspris. Billetten kan ikke bruges i DSB og GoCollective tog.

En enkeltbillet til tog koster togpris og skal købes hos DSB eller GoCollective. Du kan bruge togbilletten i bus, Letbanen og Midtjyske Jernbaner inden for billettens zonegyldighed.  

headline here
Guide til pårørende

Er du pårørende til en, der har brug for hjælp til bestilling af digitale billettyper, har vi lavet en guide i hjælp til bestilling