Grupperejser

Vigtigt:


Bestil og betal grupperejser og zonebilletter online
midttrafikbestilling.dk kan institutioner, virksomheder og organisationer i Midtjylland reservere og betale grupperejser og købe almindelige zonebilletter. 

Billetter og reservationer kan printes straks efter bestilling.

Rejser I mere end 14 personer sammen, skal I altid reservere plads i bussen med en grupperejse senest 4 hele hverdage før rejsen. (gælder ikke Aarhus bybusser eller på Letbanen). Der er plads- og rejsegaranti med en bestilt grupperejse. Chaufføren kan afvise en uanmeldt gruppe inden påstigning eller bede den stige af, hvis der bliver pladsmangel senere på turen.

Pladsgarantien gælder ikke i bybusserne i Aarhus eller på Letbanen. Er I en gruppe på mere end 15 anbefaler vi, at I bestiller flere billetter, fx 2 x 8 personer, da en gruppe kan risikere at blive fordelt på flere afgange.

Det er kun muligt at bestille en grupperejse til Midttrafiks busser og Lemvigbanen. Ud- og hjemrejse skal bestilles separat.

Midttrafik henstiller til, at grupperejser på hverdage sker i tidsrummet kl. 8.30 - 15.00 og fra kl. 17.00 og frem. Ved bestilling af  grupperejser uden for ovennævnte tidsrum, kan man risikere at blive henvist til alternative afgange. Midttrafik kan altid henvise større grupper til at benytte flere afgange.

Ændrede betingelser for køb
Fremover skal institutionens CVR-nummer være tilknyttet profilen på midttrafikbestilling.dk, før køb kan gennemføres. Systemet meddeler, hvis oplysningerne mangler. Find CVR-nummer på virk.dk

Læs vejledningen 

Start din bestilling 

Print huskeseddel til opslagstavlen (pdf)

Vejledning til opgørelse af antal betalende rejsende for grupper med børn og voksne