Information om nye priser

Årets første kampagner handler om nye priser fra 20. januar, høring i Herning og Viborg samt  et farvel til Viborgbilletten.

Når det gælder Midttrafiks kampagner i busserne i januar er, det ”same procedure as last year”. Hvert år i januar regulerer Midttrafik priserne i henhold til det takststigningsloft, som ministeriet fastlægger. Det fortæller vi kunderne via hængeskilte og infoskærme i busserne og på midttrafik.dk.

Priserne stiger i gennemsnit med 2 %. Det svarer til takststigningsloftet. De kunder, der rejser på rejsekort eller mobilklippekort mærker ingenting. Kunder, der rejser på enkeltbillet eller med et pendlerkort vil opleve en prisstigning. Pendlerkortpriserne er aftalt med DSB og Arriva, da pendlerkort er et fælles produkt efter Takst Vest.

Tillæg i lufthavnsbusserne til Tirstrup og Billund fortsætter uændret. De særlige pensionistkort i en række byer ændrer ikke priser.

Fra 20. januar er det også farvel til Viborgbilletten. Kunderne vil få information på hængeskilte i busserne og vejledning i alternative billettyper på midttrafik.dk

Januar er  høringstid. Eller sådan var det engang. Nu kan kunderne kommentere deres køreplaner hele året på midttrafik.dk. Midttrafik medtager alle kommentarer i den kommende køreplanlægning og den traditionelle høring er ikke nødvendig. Dog er der behov for høring i Herning og Viborg, hvor der kommer nye bybusnet til sommer. Det kan kunderne læse om på infoskærme og hængeskilte i busserne. I den forbindelse sender vi pressemeddelelser ud til de lokale medier.

Se de nye priser