Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Se åbningstider under Kundeservice)

Skriv til os eller chat med os

Her kan du kommentere din køreplan

Dette ikke er en høring af udkast til nye køreplaner. Det er en mulighed for løbende at komme med bemærkninger og ønsker til en køreplan, som Midttrafik kan medtage i planlægningen, næste gang køreplanen skal revideres.

Har du fx ønsker til ændringer i ruten, ændrede afgangstider eller andre stoppesteder, kan du skrive det her, så tager vi det med næste gang, vi laver nye køreplaner. Under formularen kan du læse mere om processen omkring udarbejdelse af nye køreplaner. 

Vi læser og vurderer alle kommentarer, men du modtager ikke et personlig svar på dine input. 

Hvis du gerne vil i kontakt med os vedrørende glemte sager, en dårlig oplevelse i bussen, forsinkelser eller andet, så skriv til os via vores kontakt-formularer

Når du afgiver dine oplysninger, accepterer du samtidig Midttrafiks privatlivspolitik

Køreplanprocessen 

Hvert år reviderer Midttrafik køreplaner. Vi starter planlægningen af nye køreplaner hvert år i juli. I perioden frem til ca. december udarbejder vi udkast til nye køreplaner. Det sker på baggrund af ønsker og behov fra kommuner/region, busselskaber og chauffører samt den viden vi har om kundernes ønsker og behov.

Det er ikke alle køreplaner, der revideres hvert år, men ruter med større ændringer vil altid være i høring i januar måned. 

Høringen er det sidste element i køreplanprocessen, hvor kunder har mulighed for at se ændringer og komme med bemærkninger, inden kommuner og region træffer den endelige beslutninger om nye køreplaner.