Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Alle dage 7.00 - 19.00)

Skriv til os eller chat med os

Letbanen

Letbanen åbner 23. september 2017 med en åbningsfest. Dagen efter åbner strækningen Aarhus H - Aarhus Universitet - Aarhus Universitetshospital i Skejby med tre afgange i timen. Fra den 29. oktober er det planen, at Letbanen udvider til fuld drift op til otte afgange i timen.

Se oversigt over forventede åbninger af Letbanen

Fra 26. november 2017 bliver det muligt at køre på strækningerne Aarhus - Odder og Skejby - Lisbjerg. Der er planlagt fuld drift mod Lisbjerg, hvorimod Letbanen til Odder åbner med en afgang i timen og kører med 2 afgange i timen suppleret med ekstra afgange i myldretiden fra årsskiftet.

I foråret 2018 begynder Letbanen at køre til Grenaa med en afgang i timen. Samtidig åbner Letbanen mellem Lystrup og Lisbjerg. Hermed vil samtlige 110 km letbane være i drift. Tog til og fra Grenaa vil vende i Mårslet, så der er 4 afgange i timen mellem Aarhus og Mårslet i dagtimerne på hverdage. Fra fjerde kvartal i 2018 er det planen at udvide til to afgange mellem Aarhus - Grenaa i myldretiden på hverdage.

Aarhus bybusser bliver tilpasset Letbanen med nye køreplaner 26. november 2017, når Letbanen åbner mod Lisbjerg og Odder.

Frem til Letbanen er i fuld drift, kører der både nye og eksisterende busruter på strækningerne Odder - Aarhus og Grenaa - Aarhus.

Når Letbanen åbner, bliver busnettet i og omkring Aarhus ændret, så bybusser, regionalbusser, flextrafik og Letbanen tilsammen danner en sammenhængende kollektiv trafik i Aarhus og omegn