Billede- og videomateriale: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

Læs mere om dine rettigheder i den generelle privatlivspolitik: https://www.midttrafik.dk/kundeservice/privatlivspolitik/ Uddybning
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Hvis du har givet dit samtykke, indhenter vi dine oplysninger i forbindelse med arrangementer eller undersøgelser foretaget i regi af Midttrafik.
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? Oplysningerne omfatter billede- og videomateriale som du optræder på.
Hvad bruger vi oplysningerne til? De indsamlede oplysninger kan bruges til oplysnings- og markedsføringsformål eller i forbindelse med uddannelse af personale..
Hvad er retsgrundlaget? Behandlingen er omfattet af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, fordi du afgiver samtykke til at Midttrafik må indsamle og anvende dine oplysninger til de beskrevne formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Midttrafik direkte.
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Nej. Ikke med mindre det er angivet på den erklæring hvorpå du afgiver dit samtykke.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er beskrevet eller indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Læs mere om Midttrafiks formål med denne behandling, dine rettigheder som registreret og muligheden for at kontakte Midttrafiks DPO i vores generelle privatlivspolitik.