Grupperejser: Oplysninger om vores specifikke behandlinger af dine persondata

Læs mere om dine rettigheder i den generelle privatlivspolitik: https://www.midttrafik.dk/kundeservice/privatlivspolitik/ Uddybning
Hvornår og hvordan indhenter vi dine oplysninger? Som led i Midttrafiks udbudte tjeneste Grupperejser, behandler Midttrafik oplysninger om dig , hvis du bestiller grupperejser, turbilletter og zonebilletter på https://midttrafikbestilling.dk/forside/
Hvilke typer af oplysninger behandler vi om dig? I forbindelse med din brug af bestillingssiden indsamler og behandler Midttrafik oplysninger, der vedrører bestillers navn, e-mail, adresse, telefonnummer, afrejsested og -tidspunkt og destination.
Hvad bruger vi oplysningerne til? Formålet med behandlingen af oplysninger er, at Midttrafik som trafikselskab skal kunne modtage din bestilling, sælge billetter, udstede kvitteringer, identificere dig i forbindelse med supportsager, opkræve betaling samt udføre transport af grupper.
Hvad er retsgrundlaget? Behandlingen er således omfattet af databeskyttelsesforordningen, herunder databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e, samt databeskyttelsesforordningens artikel 5.
Er der andre modtagere af dine oplysninger? Modtagere af oplysninger kan være vognmænd eller busselskaber, der udfører kørslen, eller andre offentlige myndigheder.
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt til de formål der er beskrevet, og for at opfylde Midttrafiks journaliseringspligt og bogføringsformål.

Læs mere om Midttrafiks formål med denne behandling, dine rettigheder som registreret og muligheden for at kontakte Midttrafiks DPO i vores generelle privatlivspolitik.