Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Se åbningstider under Kundeservice)

Skriv til os eller chat med os

Midttrafik live app


 

OBS! Fra 18. november 2019 findes Midttrafik live kun som app 

Læs hvorfor 


 

Find din bus med Midttrafik live app. Det er hurtigt, nemt og til dig, der har brug for information på farten. 

App’en viser dig, hvordan din bus kører lige nu - på din smartphone og tablet - og du kan se afgangstider og tjekke evt. trafikinfo.

Med søgefunktionen kan du hurtigt finde busser og stoppesteder.

Gem stoppesteder og busruter som favoritter - så du nemt kan finde dem igen.

Download i App Store eller Google Play

headline here
Sådan gør du

Midttrafik live viser dig, hvordan busserne kører lige nu.

For at bruge Midttrafik live skal din smartphone eller tablet have internetforbindelse. Adgang til lokalitet skal være aktiveret, hvis app’en skal finde din placering på kortet.

Live map 
På Live map kan du se, hvor din bus er lige nu og følge bussen, indtil den er ved dit stoppested. Live map får informationer fra bussernes GPS-signaler, som opdateres hvert 15. sekund. Zoom ind og ud på kortet, og tryk på busser og stoppesteder for mere information.

Søg på busser og stoppesteder 
Tryk på søgeikonet nederst. Skriv busnummer eller navn på stoppested. Tryk på den rute og retning eller det stoppested, du gerne vil se. Trykker du på en bus, filtreres alle andre busser væk, så du kun ser den rute og retning, du har søgt på. Zoom ind for at se rutens stoppesteder. Trykker du på et stoppested, vises stoppestedet på Live map, og du kan se de kommende afgange og evt. trafikinfo.

Gem busruter og stoppesteder som favoritter
Tryk på stjerneikonet, og gem både busser og stoppesteder som favoritter, så de nemt og hurtigt kan findes igen. Find favoritter ved at trykke på stjernen nederst. Tryk på skraldespanden for at slette favoritter.

Se stoppesteder på bussens rute
Når du har valgt en bus, kan du trykke på stoppestederne der vises i listen i bunden. Når du trykker på et stoppested, vises placeringen på kortet. Hvis du trykker på bussens nummer, øverst på listen, komme du tilbage til bussens placering og alle andre ruter filtreres væk. 

Gå til billetapp
Har du brug for en billet i Midttrafik app, kan du trykke på billetikonet nederst til højre. Så åbner Midttrafik app, hvis den er installeret på din smartphone. Er den ikke installeret, får du mulighed for at downloade den.

headline here
Spørgsmål og svar

Hvorfor vises min bus ikke under søgeresultater?
Søgningen viser kun busser, der sender GPS-signal. Hvis bussen endnu ikke har startet sin tur, eller hvis den mister GPS-forbindelsen, bliver den ikke vist i søgningen eller på kortet. Det betyder ikke nødvendigvis, at bussen ikke kommer. Du kan i stedet se bussens forventede afgangstid, hvis du finder dit stoppested på kortet. 

Kan jeg være sikker på afgangstiderne på Midttrafik live? 
På Midttrafik live kan du se, hvornår bussen forventes at køre fra et stoppested. Det er beregnet ud fra, hvor bussen er på ruten lige nu ifølge GPS-signalet. Afgangstiden opdateres løbende, hvis bussen bliver forsinket undervejs.

Hvorfor kan jeg ikke finde min bus på Live map? 
Hvis bussen ikke har startet sin tur, eller hvis den mister GPS-forbindelsen, bliver den ikke vist på kortet. Det betyder ikke nødvendigvis, at bussen ikke kommer. Du kan i stedet se bussens forventede afgangstid, hvis du finder dit stoppested på live map. 

Hvorfor viser stoppestedet kun busser i én retning?
Fra og med 1. juli 2018 er der et stoppested på hver side af vejen, ligesom i virkeligheden. Hvert stoppested viser kun busser i den ene retning.

Hvorfor viser Live map ikke min placering? 
For at Live map kan vise din placering, skal adgang til lokalitet være aktiveret på din smartphone eller tablet. Du skal også tillade, at Midttrafik live bruger din placering.

Hvordan får jeg vist alle busser og stoppesteder? 
Når du zoomer ind og ud eller flytter kortet til et nyt område, kan der gå mellem 5 og 15 sek., før kortet opdateres automatisk. Du kan få vist busser og stoppesteder hurtigere ved at trykke på ikonet 'Opdatér' i øverste højre hjørne på Live map.

Hvorfor er Letbanen ikke på Midttrafik live?
I forbindelse med etablering og åbning af Letbanen, har det ikke været muligt for Midttrafik at få adgang til Letbane-togenes positioner i forbindelse med kørslen. Togene vises derfor ikke i Midttrafik live. Det handler ikke kun om teknik, men også rettigheder og ikke mindst sikkerhed, som der skal være styr på, før Letbanen kan give Midttrafik dataadgang.

 

headline here
Om Midttrafik live

Midttrafik live udgives af Midttrafik, Søren Nymarks vej 3, 8270 Højbjerg, CVR nr. 29943176.

Busser på Midttrafik live
Midttrafik live dækker alle bybusser, X Busser, regional- og lokalbusser i Midttrafik. Den dækker ikke skolebusser eller erstatningskørsel på Djursland (bus 83 og 84) og evt. erstatningskørsel for Letbanen (87 og 89).

Letbanen
Letbanetogene i Østjylland er ikke med på Midttrafik live, men Letbanens afgangstider vises på stoppestederne.

Understøttede enheder for app’en
Du kan bruge Midttrafik live som app på enheder med Android version 4.4.4 eller nyere og iOS version 8.0 eller nyere.

Ikke omfattet af Midttrafiks rejsegaranti
Midttrafiks rejsegaranti dækker ikke udgifter i forbindelse med forsinkelser, der skyldes mangelfuld information, forkert information og/eller eventuelle fejl på Midttrafik live.

Cookiepolitik på live.midttrafik.dk
Midttrafik live anvender kun cookies, hvis du har angivet, at du ikke ønsker at få vist introduktionssiden første gang, du åbner hjemmesiden. Vi indsamler ikke og videregiver ikke oplysninger om dig som privatperson eller om din brug af Midttrafik live, ligesom vi ikke indsamler eller videregiver oplysninger om din placering.

headline here
Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ideer eller ris/ros til Midttrafik live. 

Skriv til os