Særlige billetter i Midttrafik

Midttrafik tilbyder særlige billetter, der kan være billigere end vores standardbilletter.

Billetterne kan kun bruges i Midttrafiks busser, Letbanen og Midtjyske Jernbaner. De kan ikke bruges i Arriva og DSB tog. 

Aarhus: Periodekort til blinde og stærkt svagtseende

I Aarhus Kommune kan blinde og stærkt svagtseende med gyldigt legitimationskort fra Dansk Blindesamfund købe et 30 dages kort til zonerne 301 - 313 for 160 kr.

Du kan købe kortet hos Midttrafik Kundecenter på Aarhus Rutebilstation. 

Du kan også købe kortet ved at ringe til Midttrafik Kundecenter på tlf. 70 210 230. Kortet bliver sendt gratis til din adresse. Det kræver kun et betalingskort og en e-mail adresse.

Vi anbefaler køb pr. telefon i perioden fra 26. oktober og indtil efteråret 2021, da adgangsforholdene til Midttrafik Kundecenter forringes på grund af ombygningen af Aarhus Rutebilstation. 

Læs mere om ombygningen af Aarhus Rutebilstation

24-timers billet

Rejser du ud og hjem igen inden for 24 timer, er det måske billigere med en 24-timers billet.

Rejser du på rejsekort grundtakst uden mængde- eller tidsrabat og rejser 2 x min. 12 zoner inden for 24 timer er 24-timers billetten billigere.

Rejser du på enkeltbillet 2 x min. 9 zoner inden for 24 timer er 24-timers billetten billigere.

Læs mere om 24-timers billetten

Turistbillet

Skal du rejse adskillige ture inden for kort tid inden for Aarhus Kommune eller Region Midtjylland, er en turistbillet måske den billigste billet. Du kan rejse frit i 24, 48 eller 72 timer.

Læs mere om turistbilletten

Djurs Sommerland

Skal du i Djurs Sommerland, er der særlige priser på busrejsen og entré. Herudover er der en rabatordning for Djurs Sommerlands sæsonkorthavere.

Læs mere om billetten til Djurs Sommerland