Flextrafik nyhedsbrev

Juni 2023

Du må ryge på sygehusene, hvis du overholder deres regler

Hvis du skal ryge, når du er ved et sygehus, skal du overholde de regler, der er.

Sygehusene har afmærket bestemte steder på deres grund, hvor det er tilladt at ryge. De afmærkede steder er ofte rygeskure, som du også gerne må bruge.

Vi skal gøre opmærksom på, at du ikke må ryge ved indgangene på sygehusene, medmindre du står i et område, hvor rygning er tilladt, fx i et rygeskur.

Særligt for Randers Sygehus

Det er ikke tilladt at ryge ved Randers Sygehus, og de har ikke afmærkede områder til rygning.

Giv en hånd eller arm til de kunder, der har brug for det

Mange af vores kunder er ældre, som har brug for din hjælp til at komme til/fra bilen og ind/ud af den.

Hvis du kan se, at kunden går usikkert eller har svært ved at komme ind/ud af bilen, skal du tilbyde at hjælpe kunden med en støttende arm. Det er god kundeservice, og du hjælper både dig selv og kunden med at komme videre på turen.

Takker kunden nej til din hjælp, er det vigtigt, at du respekterer det.

Parkering af liftbiler ved RH Gødstrup

Da der er lavet særlige p-båse til liftbilerne ved hovedindgangen til RH Gødstrup, skal vi opfordre til, at du benytter disse, og at liftbilerne ikke benytter p-båsene i rundingen helt inde ved indgangen. Disse båse er ikke store nok til liftbilerne og forhindrer desuden de små biler i at parkere ved indgangen - og vores små biler har færre reserverede pladser.

Byttepenge

Husk, at du fortsat skal have byttepenge med, så du til enhver tid kan give tilbage på 100 kr.

Driftssvigt

Vi oplever et meget stort antal driftssvigt. Det har bl.a. givet anledning til en øget kontrol af, at bilerne er i hjemzonen ved vognløbsstart, samt en øget vognkontrol som jævnligt betyder, at biler må lukkes.

Opfordringen herfra er, at du altid møder i hjemzonen. Hvis du er forsinket, så giv Driftscentret besked og sørg for, at du og bilen altid opfylder de krav, som vi stiller.