Flextrafik nyhedsbrev

Maj 2022

Pause på RH Gødstrup og AUH Skejby

Da der er få pladser ved indgangene ved RH Gødstrup og AUH Skejby, er det ikke tilladt at holde pause her.  Pauser skal holdes et andet sted, så der er plads til andre biler fra Flextrafik til at aflevere og hente patienter.

Powerman-VM i duatlon i Viborg

Lørdag den 7. maj 2022 i tidsrummet kl. 07.00 – 16.00 afholdes der VM i Duatlon i og omkring Viborg. Det betyder, at både Ll. Sct. Mikkels Gade og Gammel Århusvej er spærret i dette tidsrum. Der kan køres til Regionshospitalet Viborg via Banevej / Heibergs Alle som normalt (bemærk dog at Banevej er spærret ved Gammel Århusvej).

Lille hund i taske

Mange kunder bestiller kørsel via Rejseplanen (Plustur/Flexbus) eller i Flextrafik app’en (Flextur/Flexbus), og her er der ikke mulighed for at skrive, at de medbringer en lille hund i en taske. Det er derfor ok at hunden er med, så længe den er i en taske, selvom det ikke fremgår af køreordren. 

Kunder med kørsel på faktura

Mere end 5000 kunder er nu tilmeldt betaling via faktura. Det betyder, at de i stedet for at betale kontant i bilen, modtager en faktura hver måned for deres ture. Det er en god løsning for både kunderne og jer - kunderne skal ikke længere medbringe kontanter i lige penge, og I skal håndtere færre kontanter. Hvis du har en kunde med, som betaler kontant, kan du fortælle om muligheden for at betale via faktura. Kunden kan ringe til Midttrafik for at få hjælp til det.

Kører du elbil?

Hvis du er på en længere tur og har brug for at lade op, når du kommer frem, så give besked til Driftscentret minimum 30 min. før. Så lægger vi en ladepause ind på den adresse, hvor kundens sættes af, og du kan køre til en ladestander og vende tilbage til samme adresse, hvor næste tur planlægges fra.

Når du kontakter Driftscentret, skal du oplyse, hvornår du er tilbage på adressen og klar til næste tur.

Kan det betale sig at køre for hurtigt?

Nej, aldrig hverken ift. en evt. bøde eller ift. at opnå mere kørsel i Flextrafik. Alle ture er planlagt med servicetider og køretider, og dem kan der ikke rykkes på. Det betyder, at du ikke kan opnå mere kørsel ved at køre for stærkt og komme frem før tid. Når du trykker ny ordre, kvitterer Planet på det planlagte tidspunkt - uanset om du er der til tiden eller 5 min. før. 

Vi tager dette emne op, fordi vi i en netop gennemført undersøgelse omkring handicapkørsel kan se, at en del kunder giver udtryk for, at der køres for stærkt. Så hold planen og overhold færdselsloven, så vi undgår klager over hastighed, og vognmanden undgår henvendelser om det.

Indgange på AUH Skejby på helligdage

Teknisk Afdeling på AUH oplyser, at det som udgangspunkt altid er sådan, at det kun er hovedindgangene ved C, G og J, der er åbne på helligdage.

Dvs. at alle døre med adgangskontrol er låst på flg. dage:

  • 13. maj Store Bededag
  • 26. maj Kristi Himmelfartsdag
  • 5. og 6. juni Pinsedag og 2. Pinsedag

Skulle du have været inde via en låst indgang, og benytter du en anden indgang disse dage, så giv besked til Driftscentret om evt. ekstra tid.