Flextrafik nyhedsbrev

November 2021

Pullerter i Silkeborg midtby

Fra torsdag 28.10, kl. 10.00 er der sat de første pullerter i drift i gågadeområdet i Silkeborg. Det drejer sig om pullerterne i Vestergade og Tværgade (se pilene på kortet herunder).

Fremover er de kun sænket i tidsrummet 06.00 - 10.00 mandag - lørdag ifm. varelevering mv., men vi må også gerne køre ind, hvis der er booket kørsel til en adresse indenfor pullerterne.

Hvis en bil kører ind mellem 6.00 – 10.00, kan den altid komme ud, da pullerterne sænkes automatisk, når der kommer en bil hen til dem indefra området.

Hvis du skal ind, uden for ovennævnte tidsrum, skal du ringe til Driftscentret og få en koden til pullerten. Du kan altid komme ud, da pullerterne sænkes automatisk, når der kommer en bil hen til dem indefra området.

Flexbus billet

Når en kunde vælger at betale sin Flexbus tur med app (der vil stå ”app X zoner” på køreordren), skal du kontrollere, at billetten er købt på app’en inden indstigning. Billetter købt på app, skal kontrolleres inden turens start, og du skal kontrollere, at billetteten er gyldig og gælder for det antal zoner, som fremgår af køreordren.

Se eksempel på billet her: 

Hvis kunden ikke har gyldig billet eller du er i tvivl, så ring til Driftscentret.

Vejledning til alle billettyper kan findes her

Flextrafik på hjemmesiden

Da der ikke længere laves trykte materialer om de produkter, som køres af Flextrafik, kan vi desværre ikke sende noget ud, som kan ligge i bilerne.

Men du må meget gerne henvise kunderne til Midttrafiks hjemmeside www.midttrafik.dk

HUSK at skifte dæk

At vognene jf. udbuddet, skal være forsynet med vinterdæk eller helårsdæk på alle hjul i perioden den 1. november – den 31. marts. Dækkene skal være vinter- eller helårsdæk mærket med M+S eller et snefnugssymbol eller begge dele.

Åbningstider dialyseafdelingerne

Her finder i åbningstiderne for afdelinger omkring jul/nytår:

Klik på billedet for at åbne i stor størrelse.

Bestilling af kørsel til jul 2021

Hvis du har kunder i bilen, der spørger, hvornår de kan bestille kørsel til den 24. december, kan du oplyse følgende: Alle kunder, der er visiteret til handicapkørsel, kan bestille kørsel som er på under 100 km, i perioden fra 17. november til 16. december. Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Telefonnummer til julebestilling er 87 40 83 91.

Kørsel på over 100 km skal bestilles senest 1. december. Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 8.00 og 12.00. Telefonnummer til bestilling er 87 40 83 00 og tryk 5.