Nye billetter i Midttrafik app

I busserne vil kunderne opleve et gensyn med Midttrafiks kampagne for Midttrafik app. Midttrafiks populære app udvider sortimentet med tre nye billetprodukter i løbet af forår/sommer 2019.

Markedsføringen i Midttrafiks busser slår endnu et slag for kundernes foretrukne billetmedie Midttrafik app i april måned. Betalingsappen, der har knap 400.000 oprettede brugerprofiler og omsatte for 176 mio. kr, i 2018, tilbyder i dag enkeltbilletter, klippekort, pendlerkort og en række særbilletter. Nye billetter til nye målgrupper er på vej.

Når Letbanen åbner for kørsel mod Grenaa, åbner Midttrafik app for salget af Letbanekortet. Et særtilbud til pendlere, der rejser langt og har måtte undvære et tog på strækningen mellem Aarhus H og Grenaa i knap tre år. Med Letbanekortet kan kunderne rejse frit med både Letbanen og Midttrafiks busser langs letbanestrækningen i 30 dage for 800 kr.  Normalprisen er op til 1.610 kr. (Grenaa-Aarhus H). Letbanekortet kan kun købes i Midttrafik app i to måneder efter åbningen. Midttrafik håber selvfølgelig, at kunderne synes så godt om både letbane og app, at de efterfølgende køber et pendlerkort til letbanestrækningen.

En endagsbillet til Letbanen i juli måned henvender sig til de kunder, der normalt ikke tager hverken Letbane eller kollektiv trafik. For 50 kr. kan en voksen rejse frit med Letbanen hele dagen og tage to børn gratis med på rejsen. Er der flere børn koster en børnebillet 25 kr. Det åbner op for byture ind til Aarhus, naturoplevelser i Odder og Grenaa eller bare en tur med Letbanen til en pris, der er absolut konkurrencedygtig i forhold til bil og parkering i midtbyen. Endagsbilletten sælges kun i Midttrafik app. Filosofien er, at når kunderne nu allerede har downloadet app’en og prøvet Letbanen, er det nemt at komme afsted en anden gang.

Ungdomskortet, som er et godt tilbud til unge, der går på en ungdomsuddannelse, en videregående uddannelse eller bare er mellem 16-19 år, bliver lanceret på Midttrafik app i løbet af sommeren. Udover at Ungdomskortet kommer på et mere tidssvarende medie, betyder det også en række fordele for kunderne: Leveringstiden bliver markant kortere – fra op til 14 dage til 0-1 dage, betalingen foregår direkte i Midttrafik app med betalingskort eller MobilePay og ændringer af perioder kan foretages direkte i Midttrafik app. Har den unge et Ungdomskort i Midttrafik app, er det nemt at skifte til et pendlerkort, når studietiden er ovre.