Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig.

Tlf. 70 210 230 (Se åbningstider under Kundeservice)

Skriv til os eller chat med os

Natbussen kører alle sikkert hjem

Juletid er højsæson for natbusser, og årets natbuskampagne er sat i gang. I en onlinekampagne lover vi gratis parkering, hvis kunderne tager bussen til Black Friday eller juleshopping.

En måne af guld skinner ned på kunderne i de busser, hvor der bliver tilbudt natbuskørsel i forbindelse med julens fester. Lige nu informerer vi om natbusser og julekørsel på hængeskilte og plakater i busserne. Kampagnen følges op af annoncer på Facebook, målrettet Midttrafiks faste kunder og de kunder, vi har mulighed for at køre sikkert hjem efter julefrokosten. Ønsker kommunerne at sprede budskabet i lokale aviser, har vi udsendt færdige natbus-annoncer, der er klar til indrykning.

Lange bilkøer og fulde parkeringshuse gør bus og letbane attraktive i forbindelse med julegaveindkøb. Det fortæller vi kunderne via en onlinekampagne, der vil indeholde bannerannoncer, Facebookannoncer og SEO (søgeordsoptimering) på sider, hvor Midttrafik normalt ikke optræder. Fx søgning på p-pladser. Kampagnen startes op i ugen op til Black Friday.

Brænder du inde med en god idé til markedsføring af kollektiv trafik i din kommune, er du velkommen til at kontakte Midttrafiks kommunikationsafdeling. Vi kan hjælpe dig med designskabeloner og rådgivning om medier, design og grafisk produktion.