Natbussen kører alle sikkert hjem

Juletid er højsæson for natbusser, og årets natbuskampagne er sat i gang. I en onlinekampagne lover vi gratis parkering, hvis kunderne tager bussen til Black Friday eller juleshopping.

En måne af guld skinner ned på kunderne i de busser, hvor der bliver tilbudt natbuskørsel i forbindelse med julens fester. Lige nu informerer vi om natbusser og julekørsel på hængeskilte og plakater i busserne. Kampagnen følges op af annoncer på Facebook, målrettet Midttrafiks faste kunder og de kunder, vi har mulighed for at køre sikkert hjem efter julefrokosten. Ønsker kommunerne at sprede budskabet i lokale aviser, har vi udsendt færdige natbus-annoncer, der er klar til indrykning.

Lange bilkøer og fulde parkeringshuse gør bus og letbane attraktive i forbindelse med julegaveindkøb. Det fortæller vi kunderne via en onlinekampagne, der vil indeholde bannerannoncer, Facebookannoncer og SEO (søgeordsoptimering) på sider, hvor Midttrafik normalt ikke optræder. Fx søgning på p-pladser. Kampagnen startes op i ugen op til Black Friday.

Brænder du inde med en god idé til markedsføring af kollektiv trafik i din kommune, er du velkommen til at kontakte Midttrafiks kommunikationsafdeling. Vi kan hjælpe dig med designskabeloner og rådgivning om medier, design og grafisk produktion.