Har du styr på kollektiv trafik?

Vi har lavet et nyhedsbrev til dig, der arbejder med eller har interesse for kollektiv trafik.

”Nyt om Midttrafik” giver dig indblik i de emner, som Midttrafiks bestyrelse har besluttet, at Midttrafik skal arbejde med. Du bliver opdateret omkring de tiltag og forbedringer, som borgerne i dit område vil møde i den kollektive trafik.

Læs også om de projekter, Midttrafik samarbejder med de enkelte kommuner og regionen omkring. Det andre kommuner eller regionen beskæftiger sig med, kan også være inspiration til nye tiltag i din kommune.

”Nyt om Midttrafik” lander i din indbakke cirka hver fjerde uge. Det bliver ikke langt. Maksimalt vil der være 2 artikler og 2 kortere nyheder per gang. Let skrevet og overskueligt sat op, så du hurtigt kan løbe artiklerne igennem.

Om første nummer af ”Nyt fra Midttrafik”
For Midttrafiks kunder er kollektiv trafik en vigtig del af deres hverdag. En livsnerve, der bringer dem til skole, studie, arbejde, sport, venner eller familie. Kommer bussen ikke til tiden. Er det vanskeligt at købe billet. Eller har man som kunde svært ved overskue sin rejse, skaber det utryghed.

Midttrafik arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen, og i det arbejde er tryghed en vigtig faktor. Tryghed er derfor et gennemgående tema, som du kan læse om i det første nummer af ”Nyt fra Midttrafik”.

Læs om tryghed med Midttrafiks rejsegaranti, hvor kunderne nu får mulighed for at få godkendt deres rejsegaranti inden udlæg til taxa eller benzin.

Tryghed er også nøgleordet i Midttrafiks samarbejde med demensrådet omkring en Bistå-nål til demente.

Sidst viser Midttrafik på humoristisk vis, hvor nemt det er at komme videre – fra fx pinlige situationer – med Midttrafik app. Det er også en form for tryghed…

God læselyst!

Venlig hilsen

Claus Wistoft

Bestyrelsesformand i Midttrafik

PS.
Vi har valgt at sende nyhedsbrevet til dig, fordi du allerede modtager informationer fra Midttrafik. Er du ikke interesseret i at blive opdateret omkring kollektiv trafik, beklager vi ulejligheden. Du kan melde dig fra på forsiden af nyhedsbrevet.

Fortryder du din afmelding, kan du altid tilmelde dig igen.