Tilmelding til Flextur og/eller handicapkørsel med månedsfakturering

Hvis du ønsker at blive tilmeldt Flextur og/eller handicapkørsel med månedsfakturering, skal du udfylde nedenstående formular.

Med månedsfakturering modtager du en faktura, hvor alle dine udførte ture for den seneste måned fremgår. Bemærk, at hvis du både er tilmeldt Flextur og handicapkørsel med månedsfakturering, vil alle dine ture være samlet på den samme faktura, og du vil ikke kunne se, hvilken type kørsel der er tale om.

Når du modtager din faktura, har du mulighed for at tilmelde dine betalinger til betalingsservice, så betalingen fremover foregår automatisk.

Når vi har oprettet dig til månedsfakturering, modtager du et velkomstbrev i din e-Boks, hvoraf det fremgår, at du er klar til at bestille ture med månedsfakturering.

Bemærk, at du skal have indfriet evt. restance til Midttrafik, flextrafik, før du kan bestille ture med månedsfakturering.

Alle felter markeret med * skal udfyldes.

De informationer, du sender via denne formular, bliver sendt krypteret til Midttrafik.

Se hvordan dine personoplysninger behandles i Midttrafiks privatlivspolitik

Indtast dit CPR-nr. uden bindestreg
Indtast gerne mobilnummer, hvis du har detVælg ja, hvis du allerede har lavet en forudbestilling af FASTE ture. Ellers er det ikke muligt, at få disse ture med på dine fakturaer.


SMS påmindelserne kommer 24 timer og 15 minutter før din tur.


Jeg erklærer, at jeg er indforstået med nedenstående betingelser: