Køreplaner

Høring: Giv os din mening om kommende køreplaner


hoeringsbillede

Deltag i høringen og giv os din mening om de forslag, vi har lavet til de kommende køreplaner for busserne i Midttrafiks område. Høringen afvikles på midttrafik.dk fra 9. januar til og med 22. januar 2017.

Sådan gør du:

Start med at finde din køreplan her. Under køreplanen finder du både et link til forslaget til den nye køreplan og et link til den formular, hvor du kan kommentere på forslaget. 

Bemærk, at der kun ligger forslag til nye køreplaner, hvis der lægges op til væsentlige ændringer. Hvis ikke der ligger et forslag til en ny køreplan, kan du kommentere på den nuværende.

Høringen løber fra den 9. januar til den 22. januar 2017.

Alle bemærkninger, som kommer ind i høringsperioden, vurderes og inddrages i udformningen af de endelige køreplaner, som træder i kraft 25. juni 2017. Du kan se dem på midttrafik.dk og rejseplanen.dk i løbet af maj 2017.

Midttrafiks forslag til ændringer af de kommende køreplaner er lavet på baggrund af ønsker fra Region Midtjylland og kommunerne, bemærkninger fra kunder, chauffører og busselskaber samt Midttrafiks egne erfaringer med de nuværende køreplaner.

Lokale skoleruter administreres af kommunerne og er derfor ikke en del af Midttrafiks høring.


Ingen høringsforslag på linjer med små ændringer 
Høringen vedrører ændringer til de kommende køreplaner, som træder i kraft den 25
. juni 2017 og gælder frem til sommeren 2018.

Hvis der på nogle buslinjer lægges op til større ændringer i forhold til den eksisterende køreplan, ligger der under den enkelte buslinje et køreplanforslag i høring, som du har mulighed for at kommentere på. På en lang række linjer forventes der ikke at ske ændringer, eller der sker alene mindre minutjusteringer på eksisterende afgange. På disse buslinjer ligger der ingen udkast i høring. Såfremt der skulle være bemærkninger til disse køreplaner er man velkommen til at sende en mail til mthoering@midttrafik.dk

Cookiepolitik
Facebook tab
Google+